Morgonsim

Imorse möttes vi i alla fall av strålande sol och värme! Frukost ute och sedan blev det till att packa väskan och knöla ner våtdräkten. Spegelblank sjö och några glada simmare gjorde helt klart min morgon. Lite sliten i axlarna sitter jag nu ganska nöjd efter 4000 meter simning och väntar på solen...


Sol sol kom fram

Hade ju en tanke om att åka hem och mysa i en solstol på altanen efter träningen, men icke. Just nu har molnen ett stort övertag mot den blå himlen. Kom fram och värm lite nu!!!


Igår...

... blev det ett relativt konditionsinspirerat simpass som faktiskt gick bra! Känns fortfarande bra i vattnet och hoppas det håller i sug en vecka till för då står jag på startlinjen den här tiden för att avverka Vansbro halvsim.

Idag blir det en löptur, tänkte liksom köra intervaller, men det är svårt själv. Blir lätt för bekväm och inte tar i så som sig bör.


Härliga lediga dag!

Frukost ute, nödvändig (?!) shopping och sol och bad! Vilken start det blev på en ledig dag tillsammans med mina små troll! Hoppas molnen håller sig borta så att solen består! Ikväll blir det en löptur och sedan grillning och lite vin!


Intensivtränar

Lunch och friskvård betyder intensivträning! Lite snabb kondis i högt tempo i 40 min samt styrka för armar och magen blir perfekt. Sedan jobb på maxtempo för att sedan få
Hämta och njuta av mina barn. Ha ha, det där med att njuta med dem klockan fem är nog inte sant, men när maten är avklarad och deras hunger stillas, då så! Och bara en dag kvar innan tre veckors ledighet!


K . L . A . R

Jag är färdig med skolan. Idag kom sista beskedet och jag har ännu en examen! Underbart! Jag har kämpat, 200 %, uppdelat på 100% jobb och 100% studier. Och jag klarade det! Tufft; ja, men inte omöjligt.

Nu ska jag snart njuta av semester, utan plugg, utan jobb, men med min fina familj!


Plaskat igen!

Ännu lite simträning tillryggalagd. Underbart väder, sol och värme, och vad passar väl bättre då än ett pass i öppet vatten...?! Faktiskt riktigt underbart, om man blundar mestadels.

Det gick bra, flytet kändes bra och farten finns. Nice!


Grattis pappa

Grattis världens bästa och älskade pappa på din dag!


Dagens löptur

Idag blev det en liten lagom löptur på 7,9 km hem från jobbet. Hur skönt var inte det? Det gick på 39 min och 54 sek, känns bra att klara fem-minuterstempo. Tänk, när jag tränade som mest sprang jag milen snabbare... Galet. Hur som så kändes det lätt som en plätt idag! Dessutom extra skönt att rensa huvudet efter en hård arbetsdag. Haft mycket att göra och utredningar som blir klara en efter en. Skönt.

Nu: sova för att orka med morgondagen.


Fina

Min fina stora lilla tjej!


Första passet i öppet vatten

Sådär, premiärsimmat i öppet vatten och invigt våtdräkten. Jag föredrar pool och bassängbad kan jag upplysa om. Tror inte att jag behöver orda så mycket om det...

Men varmt var det och det blev ett riktigt hyggligt träningspass i alla fall. Nästan så att det var lite kul... :-)


En liten tuss!

Jag har gått och blivit kär...


Jobb, komp, jordgubbshandling, träning och avslutning för Moa!

Känns som en helt ok dag. Möte som gick bra, massor gjort på jobbet, kompar, tränar och sedan är det 110% fokus på barnen. Handling ska genomföras och sedan ska jag bygga ett kaninhus!!!

Imorgon stundar midsommar! Dagen inleds med en löprunda, sedan tandläkarbesök (!) och sedan bara njutning i goda vänners sällskap, hur underbart är inte det?! Men först ska jag avsluta ett hårt gympass. Hoppas känslan från de två senaste du passen håller i sig. Det har gått bra, har känt mig stark i vattnet och draget är bra! Just ja, ska hämta ut min våtdräkt som kommit med!

Flyt nu...


Får jag presentera...

Vera! Ja, jag blev lika kär i denna lilla varelse som Moa. Så söt!


Ont

Vaknar upp till en ny dag, med värken från helvetet. Tack liksom. Varför är den såååå stark idag? Jag tycker jag hållt den i schack något då när, men tydligen inte idag... Blä.


Äntligen!

Efter fyra år ser landet anständigt ut! Tänk vad lite träpinnar runt om kan göra.


Skolavslutning

Finaste Moa har gått ut första klass och är inte längre en ettagluttare... Dagen till ära vägrade hon vara med på kort... Men det var en underbar dag där jag slutade tidigt, friskvårdade med en timmes löpning, handlade berg av jordgubbar, mös med barnen i poolen innan vi åkte till avslutningen. Kvällen spenderades i gassande sol på altanen med grillning och tårta för vår fina tjej!!!


Tiden står inte still

Veckorna rusar iväg. För en vecka sedan var vi snart inpackade i en bil på väg mot vätternrundan. En rolig, tillika påfrestande, uppgift! Nu var det ju så att tanken var att aldrig mer cykla... Ärligt talat trodde jag aldrig att jag skulle sakna det, men det gör jag. Inte 15 mil då, men en lite mer behaglig runda på fyra-sex mil skulle inte sitta fel. Så idag, senare bär det av...

Annars ligger fokus i träningsväg på löpning och simning nu. Vansbro om tre veckor. Vad kan passa då om inte en lite present till mig själv... Våtdräkt! Finns bara ett litet problem, det att jag hatar att simma i öppet vatten... Föredrar bassäng.

Löpningen hoppas jag går framåt, har inte blivit så mycket av det eftersom fokus tidigare låg på cyklingen.
We did it!


På väg!

Nu är vi halvvägs till Motala, imorgon är det dags för etapp två i halvklassikern, vätternrundan. Ok, halva då, men 15 mil räcket gott och väl vill jag lova. Vi har precis konstaterat att vi antagligen kommer sakna våra cykelturer sedan.


Lovely

...


Sommar!

Nationaldag och strålande sol! Dagen bjöd på sovmorgon och långfrukost med allt man kan tänka sig! Sedan bar det av på en 5-mila! Härligt. Nu är det bad dagen lång som gäller innan mamma och pappa kommer på middag!


Prisa Gud för dag före röd dag!

Detta är jag inte riktigt van vid. Att sluta klockan ett dag före röd dag kallas lyx! Dagen blev varm, solig och gav tid till familjetid! Kvalitetstid! Tvättade ur poolen i stekande sol, njöt av fika, grillade, fyllde poolen med vatten, cyklade, badade i 11 gradigt vatten, njöt av lite rose med familjen i solnedgången. Kan inte bli bättre! Dagen utnyttjades till max.


En tidigmorgon igen...

Varför kan vår treåring inte sova längre??? Jag vet att halv sju inte är jättetidigt, men ibland vill jag också bara sova hur länge som helst. Jag orkar inte... Men man får passa på att använda tiden till mys... Skulle ju vara skönt om han kunde sitta så här nu istället för att göra det kl fyra på eftermiddagen.


10-milatur

Cyklade 10 mil igår... Det var inte lika jobbigt som sist. Men tråkigt. Fördelen med denna cykelträning är att jag har hittat många fina små pärlor till vägar runt om. Som jag inte visste fanns.

Nu är det en vecka kvar tills vi står på startlinjen. Kommer bli tufft rent psykiskt att ta sig igenom, särskilt för rumpans del...

Sedan är det värsta gjort.


Matlådornas mecka!

Fick ett ryck och gjorde lite matlådor i form av olika sorters wook. Hur gott? Och hur bra att ha i frysen?


Sol och två lediga dagar!

Underbart! Har varit ledig två dagar, med sol! Tiden har dock spenderats med näsan i uppsatser. Men det har gått att sitta ute och plugga. Perfekt. Lite solenergi är aldrig fel!

Även annat har hunnits med. Lek och bus med barnen, träffat kära vänner och tränat. Läkarbesök och mormor och morfar besök, allt i en salig blandning.

I natt har barnen sovit hos mamma och pappa, så nu ska jag ut och hoja, en sväng och sedan dit. Tänkte mig en 10-mila tar idag... Annat som ska hinnas med är kalas och kalas, plugg och mys!


RSS 2.0