Incheckade och duschade

Så. Installerade och klara inför ännu en operation. Personalen är i stort sett den samma, ortoped och neuro ihopslagna i nya fina lokaler. Kan ju inte bli så mycket bättre när både vi och Hugo känner personalen väl liksom de känner honom och oss. Två våningar upp finns onkologavdelningen, vilket ser exakt likadant ut. Personalen är underbar och vi har nu duschat igen, en tredje gång idag och Hugo har fått på sig de enormt snygga kalsongerna och får nu inte lämna sängen. Det löser vi enkelt genom godis på en vardag samtidigt som den toppmoderna tv:n utforskas! Jag har laddat upp med favorit godis, en bra bok (senaste av keppler) och virknål och garn. Perfekt alltså.


Eller inte.

Hugo har haft en jobbig dag med många känslor att brottas med. Ledsen och sentimental. Vill inget hellre än att åka hem och gå till skolan. Stundtals bryter han ihop totalt, stundtals går det att avleda genom att spela hockey, köra straffar, leka, baka, läsa osv. Jag tycker att humöret vänt till lite mer positivitet efter det att pappa och syster åkte hem. Att säga hej då idag var faktiskt plågsamt för Hugo. Har inte sett honom så ledsen och så kramig i de situationerna tidigare. 

Han vill inte vara här. Samtidigt som han vet att han måste. Vi gör det bästa av det och myser en massa. Snart är det dags att sova och ladda inför morgondagen. Som vanligt innebär det en lång dag med, som det känns, fler timmar än vanligt...Tiden rullar på

Ja, vart tar tiden vägen? Den rullar på, och oftast i ett fasligt tempo.


Vi står här igen, redo för operation nr... typ nr nio i ordningen. Hugo är Inskriven och klar med alla undersökningar, men mentalt är han inte alls redo att spendera tid på sjukhuset. Han vill inte. Men vet att han måste. Det blir svårare och svårare varje gång, alt eftersom han blir mer och mer medveten. Han vet pinan efter. Han beskriver redan nu hur han vet hur det är. Han är inte redo för ännu en operation. Men det behövs. Ryggen blir mer och mer sned så det går helt enkelt inte att vänta längre.

Vi har haft en underbar semester i paradiset Dominikanska Republiken. Lata dagar, trevliga kvällar och lite lagom med löpning och styrketräning. Inte en meter i poolen av värde. Mycket skönt och välbehövlig vila från just simningen. Men ack vad tufft det varit under veckan för att komma tillbaka. Att ens hitta sin flytförmåga... haha. 

Idag blev det i alla fall en lugn löprunda imorse för att ladda för sjukhusbesök, jobb, sjukhusbesök och jobb innan jag fick hoppa i bassängen med egen vana och avverka en tuff huvudserie där syran fullkomligt sprutade från extremiterna. Men jag gjorde det! Genomförde passet utan att ge upp!

Imorgon väntar en träningsförmiddag och sedan häng med vänner för god mat och dryck!

Wihoo! 


RSS 2.0