Sista träningspasset, nu bär det av mot VM

Japp, utan någon vidare känsla drar jag snart vidare mot VM. Simmade bara cirka 2000 meter cirka idag. Inte tugnt, men var är farten? Ja ja, jag ska ju inte vara sprinttränad just nu, men man vill ju i alla fall att det ska gå fort. Men hur som helst så känns det relativt bra just nu. Håll kvar den känslan nu bara!

Simmade idag

4*50 fritt st ´45
2(8*25) medley 12,5 max

Kort och gott. Och en massa bad:-)

Så snart drar jag och antar att det inte blir något mer skrivande på ett tag!

Ses och hörs!

Bye Bye!

Rutiner, finns det!?

Åhhh, varje gång jag/vi tror att Hugo har fått in rutiner så försvinner de i rasande fart... Sedan i söndags har det varit en kamp att lägga honom. Både på dagen och på kvällen. Vart har den lilla filuren som bara lagt sig nöjt ner och somnat tagit vägen!? Nu är det vilda protester. Men jag tror att det är en kombination av för mycket intryck=övertrött, tänder på G och en utvecklingsfas. Just nu händer det så otroligt mycket. Han har lärt sig sitta, vilket är skönt då han kan sitt aoch plocka med saker alldeles själv, gungar på alla fyra och kryper sakta men säkert några steg framåt, säger papa i ett nu. Så det är ju inte konstigt om han har en hel del saker att bearbeta. Sedan har vi varit på språng hit och dit och det tar väl också sig uttryck på något sätt.

Dessutom, lille gossen vaknar nu gärna klockan ett på natten och ska äta... Tänder vi lampan så är det kört, då vill han leka, så nu blir det flaskan i blindo... Gud så mörkt det blivit på nätterna. Sådana iakttagelser har man en massa tid att göra mitt i natten...

Egentligen vet jag inte om han är hungrig, men han äter i alla fall en flaska välling och somnar om. Sedan sover kraken till nio cirka... Han somnar vid sju halv åtta så jag antar att vi inte ens har tillåtelse till att klag, men just ett då har man oftast precis hunnit komma ner i en ganska djup sömn och vet knappt var man befinner sig när han tycker att det är dags att äta...

Ja ja, så är det med barn och det är bara att inse att det är ingen ide att bli stressad över det eller irriterad. Det gör bara saken värre. Som mamma så är det ingen ide att ha för mycket inbokat eller för många saker som man vill göra. Man får ta det  då man har tid. Har man en massa saker inbokade så spräcks det schemat, det får mig bara att bli irriterad och sur, så jag har slutat med måsten. Jag tar det som en bonus om jag hinner göra det! Och barnen får en så mycket gladare och mer harmonisk mamma. Och faktiskt så är det väl så, det finns ju inget bättre än att sitta och gosa och sniffa på sina små ögonstenar... Det skapar ett inre lugn och den tiden kommer ju garanterat inte tillbaka... De ger mig så mycket värme och kärlek att det svämmar över, vilket i sin tur får mig att bli lugn i mig själv. Ja, man kan vara hur trött som helst och bara vilja slänga sig i en hög på golvet och skrika eller låsa in sig i ett rum och dra täcket över huvudet, men jag har barn för att jag själv vill och för att jag älskar dem så mycket, det är inte deras önskan att få komma till världen, utan det var vår, nu är de här, det finaste jag/vi har och då får vi helt enkelt ta hand om dem med det lugn de måste ha för att bli lugna, harmoniska och kärleksfulla. De betyder allt för mig/oss.

Ja, och imorgon åker jag. En vecka utan de finaste personerna i mitt liv. Visst alla tre kommer ha det bra här, Mr Right, Moa och Hugo, men utan mig och jag utan dem... Det känns konstigt. Jag själv i en stor stad som bara ska ägna mig åt mig själv och mina saker!? Är det tillåtet!? Ja, faktiskt! Men jag känner mig nästan vilsen av att ge mig ut på egen hand i vida världen (om än inte så långt)... De är ju liksom min livlina. Men ändå, bra för Mr Right att se vilket hästjobb det är att dra runt ett hem 24 timmar om dygnet. Att inte bara kunna gå ut från huset utan att ha med allt, både det ena och det andra. Bara att komma iväg på morgonen ska bli intressant att höra hur det gick... ajg är övertygad om att det kommer gå som en dans, han är hur duktig och bra med barnen som helst, men det ska bli kul att höra vad han tycker om det... När det inte finns någon som bara gör allt...

Så appropå MÅSTEN, så MÅSTE jag verkligen se till att packa väskorna nu... det är verkligen ett måste...

Ha ha!

Vill ha fint väder igen, bort med allt regn och rusk nu!


Tisdagens träningspass

Hellooooo!

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev, helt enkelt inte haft tid. Massor att fixa med så det får bli lite nu, om Hugo sover lite till vill säga...

I tisdags var det också ett fartpass, såklart, inför toppning. Kändes lite snabbare och fartigare än i måndags. Hade ett bra driv i fjärilen. Men jag blir så trött. Antar att det är för att jag fortfarande är lite risig och inte 100% frisk!?

Körde i alla fall

6*50 frisim, bra fart, st ´45

20*25 12,5 max resten löst, st´30

8*25 progresivt upp till max

8*25 medley max

Inte så långt, men det gäller att ha bra fart.

Idag blir sista träningspasset innan VM. Så det blir nog inte många meter, men fartigt så klart! Oj, gissa om jag är nervös när jag tänker på VM nu!? Om två dygn så står jag där, ganska exakt nu, och ska simma 800 meter frisim. Whiiieiiehie. Läskigt!

Dagens träning

Ännu ett pass att lägga bakom sig. Ganska kort pass, inte mer än ca 3000 meter. Simmade dock mycket max. Imorgon blir det också max, men bara 12,5-er och resten löst.

Undrar så när jag ska kunna ta i och simma fort på fjäril!? Det verkar inte gå liksom... Men jag behöver inte simma fort före lördag så varför oroa sig!?

Hoppas ni haft en bra dag!

Ny vecka, nya tag

Japp, då var vädret sämre och värken kom med regnet och blåsten, men det är fortfarande bra om man jämför med hur det varit, så jag är nöjd!!!

Igår följde min kära Mr Right med till Vallentuna för att jag skulle simma lite i 50-bana. Men gud så kallt det var. Tempererad pool, ja jo tjena... Det var runt 16-17 grader i vattnet, betyldligt kallare än i luften och igår var det inget vidare skönt ute... Men jag ger mig ju aldrig, så det blev en timmas träning, lite lättare pass eftersom det är på toppningsperioden nu. Var bara tvungen att köra 2 400-ingar medley bara för att se att jag verkligen orkar det. Och visst det gör jag, men frågan är till vilken fart jag kan hålla!? Bävar verkligen för just 400 medley. Men det är bara att rensa skallen och simma på... Bara 100 fjäril är över så kan jag ju ta mig igenom resten på vilja, men jag vill ju simma snabbt!!! Sedan körde jag en hel del 50-ior med lite olika fart. Kändes ändå lite ok!

I alla fall så åker jag redan på fredag. Alldeles ensam och bor en natt på hotell för att sedan simma 800 frisim på lördagen. Insimmet är klockan 8.00 och jag antar att jag simmar runt fyra på eftermiddagen. Simmar i näst sista heatet eller vad det var och har för mig att det var 75 heat... Herregud vad mycket folk. Det är ca 750 stycken anmälda alltså. Bara på 800 meter frisim. Inte klokt. Men kul ska det bli!

Idag blir det simma av igen. Det är så skönt att veta att det nu är kort pass. Även om det är mycket snabbhe vilket gör en trött så är det inte alls lika tugnt som passen man kör under uppbyggnad och kondition och framför allt inte lika döjobbigt som syrapassen.

Det är i alla fall sjukt kul att simma just nu! Känns konstigt att träna som 17 en vecka till och sedan tävla och efter det ha lite semester från simningen... Skönt att ha kvällarna hemma med familjen men känner jag mig själv rätt så kommer jag klättra på väggarna. Men man måste avstå ett tag, dels för att hitta suget och jag måste verkligen bli av med skiten jag har i kroppen.

Så vad ska händ aidag!?
Jo, jag ska handla en golvmopp och rosjord så vi kan plantera de små buskarna jag fick av simskolebarnen. Tomten ute börjar ta form och hela lördagens krattade jag jord som Mr Right lagt ut, helt slut blev jag kan jag lova. Men gud så skönt att det snart är klart. Lite gräs och kantsten så kommer det bli superfint!

Nu ska jag borsta mina tänder och passa på att plocka lite här hemma!

Ha en underbar dag så länge!

Stilstudier

Moa rockar loss med en golfklubba som elgitarr!

Lilleman kan inte ligga still en enda sekund!

Hugo var jätteglad, men varje gång blixten kom fram blev han alldeles förskräckt så jag gav tillslut upp mina tappra försök till att få båda att skratta, samtidigt dessutom...


Moas vägg

Moa påpekade så fint att jag faktiskt glömt visa hennes ordspråk här... Så ok då, på hennes begäran

Varje kväll säger Moa till mig att hon älskar mig ända till månen och tillbaka igen... Så denna lilla text passar så bra till henne!

 

Done!


Min lilla rövare

Ja ni, hur natten har varit, bra trots allt. Dock var den lilla mannen vaken och hade superkul i sin säng mellan kvart i två till kvart över fyra. Men annars har jag inte störts av honom och det är ju betydligt bättre än då han legat inne hos oss där jag hör honom konstant. Men det är alltid lika kul att kika ner i spjälsängen och gissa hur han ligger, för garanterat så ligger han inte som han gjorde tidigare då man lämnade honom. Han är aktiv den lille mannen!

Nu tror jag att han somnat igen i alla fall och undrar vad jag ska ta mig för idag!? Enligt Moa är det väldigt viktigt att vi åker och köper de märken hon tagit... Såklart!
Funderade tidigare på om vi skulle ta och åka till det nya utomhusbadet som öppnat. Pooler, jag älskar pooler och Moa likaså. Hugo är inte heller nödbedd då det gäller bad och mr Right kan vara hemma och jobba i lugn och ro. Kan det bli bättre!? Men solen verkar bli mer och mer skymd av moln, så det kanske blir någonting annat!?

Tänkte i alla fall passa på att städa lite medan Hugo sover nu. Himlans roligt, NEJ, men skönt när det är klart och badrummen måste verkligen rengöras!

Ha en underbar dag så länge! 

Hugos säng på plats!

Här ska Hugo förhoppningsvis sova hela natten... Ha ha! Vi får väl se!

 

Nattinatt!


Avslutning

Bryggan är lövad inför dagens avslutning! Alla tyckte det var såååå fint! Lite blad kan göra underverk!

Fick två stora fina rosbuskar... Undra om de vet vem de har gett dem till? Den som bara har plastblommor... Men jag är hur glad som helst över dem! Kommer bli superfint i trädgården!

Fikat är nästan uppätet! Inga bullar kvar i baljan och som någon så fint påpekade att hemma brukar vi bada i en sådandär balja och nu finns det bullar och kakor i den... Tokigt!


Simskolan slut

Idag var det avslutning i simskolan. Så skönt och jag riktigt kände hur jag slappnade av och bara var totalt död. Jag är nog bra trött ändå. Nu ska det bli skönt att kunna vara hemma och strosa på mornarna utan att behöva packa allt som ska med och fixa barn hit och dit. Men ändå, lite sorgligt. Alla ungar var verkligen underbara så jag kommer ju sakna dem... Och vilken tur vi haft med vädret. Sol sol sol!

Ser nu på vädret att det ska bli lite mulet och ev regn imorgon, nice! Till och med jag tycker det! Men detta väder med värme är helt underbart för min kropp! Den mår prima i värmen. Jag är gjord för sådant här klimat. Ge mig sol i mängder!

Så vad händer nu!? Eller imorgon ska jag säga, vet inte alls. Får se. Först tar vi natten som den kommer. Hugo premiärsover i sitt rum! Får se hur det går. Han hade lite svårare att somna, fanns ju sjukt mycket att titta på helt plötsligt. Antar att vi kommer få springa ett par gånger, men just för tillfället sover han så sött!


När kommer formen!?

Huhu så dåligt det känns inför VM nu. Om en vecka åker jag! Lite läskigt och jag BÄVAR för 400 meter medley. Orkar ju inte ens 100 meter fjäril med fart... Hur ska detta gå!? Hur som helst så simmade vi idag ett pass som var kul, men slitit.

4 (100+75+50+25 fjäril + 5*50 frisim med olika fart)

Alltså 1000 meter fjäril, om det gick ort, nope... Skit också. Jag undrar när fartkänslan vill infinna sig!?

Bjuder på en härlig bildDen glada lilla människan!:-) Ser ni att han till och med ser lite solbränd ut, fast han inte varit i solen! Man ser tydliga märken av blöjan och bodyn. Benen är hur bruna som helst om man jämför med den lilla minirumpan som är alldeles blek!

 

 


Dags för sängen!

Snart har tre veckor av simskolan gått. Imorgon är sista dagen innan avslutningen. Så det blir till att skriva diplom och intyg till alla duktiga! De är såååå söta och det har varit skitkul! Vädret gör ju inte saken sämre heller. idag var första dagen som solen inte sken från en klsrblå himmel. Det var lite moln, men inte kallt. Vattnet håller 26-27 grader så vem kan klaga!? Men jag frös som sjutton förra veckan när jag badade med feber när jag egentligen borde legat i sängen...

Imorgon kväll blir det simborgarkväll för alla som vill med lite korvgrillning.

Kom på en sak, gud vad jag håller på. Måste allt bli så stort jämt!? Men jag vill ju att allt ska bli bra!

Nattinatt

Kärlek!

Så glad å morgonen! Love him! Mr Right gick upp med Hugo lite tidigare och när jag kom upp låg båda och sov i soffan, grabbtid tydligen eftersom vi tjejer alltid är i farten...


Två simpass avklarade

Igår simmade jag ett försiktigt pass. Det kändes inte det minsta bra. Vattenläget var under all kritik och jag hade inget bra tag i vattnet alls. Men det var bara att borra ner huvudet och försöka så gott det gick. Simmade i alla fall en serie som såg ut så här

4 (10*25 me ordning + 4*100 fr st 1´20)

(skitjobbigt)

400 + 2*200 + 8*50 frisimsarm


Idag var det ett sprintpass men samtidigt lite kondition eftersom man var tvungen att vara uthållig

8*25 fr (start uppifrån, vila 5 sek + 1max vila 60)

125 löst

8*25 (löst + max start uppifrån spec/vf)

125 löst

8*25 fr (start uppifrån, vila 5 sek + 1 max vila 60)

125 löst

8*25 (löst + max start uppifrån spec/vf)

125 löst

(ser säkert krångligare ut än vad det var)

5 (100 + 2*50) frisims arm med paddel

Lite trött nu då... Vill nu bara inte bli sjuk igen, men känner på mig att det blir så. Jag är inte bra än, men bättre ialla fall, så låt det stanna där...

Pubkväll!

Hej igen!

Jag är kvar, men har mått för jXXligt ett par dagar förra veckan, men känner mig något piggare nu. Men tar verkligen inte ut någonting i förskott, antar att jag om två dagar åter kommer känna mig risig igen, det har ju som bekant varit så ett par gånger nu... Sju veckor...

Ja, hur som helst så var Moa hos mamma och pappa ett par dagar förra veckan. Gud så tomt det var! Jösses vad jag saknade det lilla livet. Men vips så var hon hemma igen och hon hade verkligen stormtrivts. Glad som 17 när hon kom hem. Men antar att man ännu oftare kommer få höra att hon ska flytta dit nu, nu när det visade sig att det verkligen var underbart där.

I frdags så var det Bypub här. Jag la Hugo i vagnen och knallade dit. Mr Right och en kompis hade fixat lite jippo med att köra grävmaskin och få åka kran, 22 meter upp i luften. och jag var där uppe! Häftigt! Lite läskigt, men jag åkte upp! Vilken utsikt.

Låt bilderna tala!


SJuk - IGEN -

Grrrr, då är jag risig igen, denna gång mer än tidigare. feber, ont i halsen, huvudvärk och ont som fasen i kroppen, alldeles underbart i detta väder... jag som aldrig överger solen fick se mig besegrad idag, det blev inne istället... Trist. Har varit hos farbror doktorn, ingen bakterie, men förmodligen virus som inte släpper. Hellre en bakterie så man kan få penicilin än att gå så här. Less, jag är less på detta.

Förlåt att jag missar att hälsa på dig min vän. Vill så gärna men hjärtat säger att det inte är ok när jag mår så här med tanke på er lilla bebis...

Nu blir det sängen!

Framsteg för vår lilla vilding

Herregud säger jag bara, vad ska det bli av min lilla lilla tuss!? Vilken skillnad från hur vi kommer ihåg hur Moa var i samma ålder. Hon var lugn, låg på samma ställe, eller satt snällt still i babysittern, glad för det mesta dock kanske något mer uttråkad på kort tid. Men här har ni en riktig liten vildbase. Sätter vi honom i Babysittern och spänner fast honom är han ganska snart ur den ändå... Han får ner alla figurer i ena babygymmet inklusive "öglorna" de hänger fast med... De är S-formade... Ligger han i Babygymmet så är han snart någon annanstans, han tar sig än så länge rullandes dit han vill... Idag kröp han första gången... Innan har han stått på alla 4 och gungat och liksom hoppat som en groda och dyker rakt ner i madrassen eller på filten, upp igen och bara skrattar... Tur att han än så länge inte är så stark så att han orkar så långt. Sitter han i gåstolen så hittar vi honom någon annanstans än där vi lämnade honom... Han badade i badkaret innan han somnade och jisses, det var hela havet stormar... Han blir aldrig uttråkad och det färstår jag så som han håller på. det ena upptåget efter det andra och alltid så underbart glad.

Men jag undrar så vart detta ska sluta!? Jag kommer garanterat inte få en enda lugn stund som mammaledig mer... Kanske dags att lämna över till Mr Right!? Antar att jag kommer att få springa som en tok. Och barnsäkra hemmet är garanterat någonting vi måste göra typ nu... Med Moa så behövdes aldrig det. Hon har i stort sett aldrig rört någonting som hon inte får. Då var det bara att säga ajaj och så slutatde hon. Men så antar jag att det inte kommer bli med Hugo. han kommer garanterat vara på ALLT och pilla och se hur saker och ting fungerar. Idag hittade han en liten liten lapp på en leksak (där det står tvättråd osv) den undersökte han i minsta detalj länge länge.

Vi har sänkt spjälsängen och det går inte att ha honom "lös" i vagnen heller. Han sätter sig nästan själv, orkar dock kanske bara någon minut än, men snart så antar jag att han sitter själv.

Oj oj oj... Vilket inlägg, men det är sådan han är, min lilla tuss... Som förresten inte är så liten längre. 8220 gram och 66,5 cm lång, Moa var lika stor när hon var 9,5 månad, Hugo är fem... Ha ha! Dock ligger han ju exakt på normalkurvan och Moa var liten och ja, jag vet, man ska inte jämföra, men det är lätt att göra det.Ha en bra kväll, nu väntar poolmontering!

Målartagen

Idag har jag och Hugo varit hemma själva. Jag tog tillfället i akt att måla när han sov... i 35 graders värme...

Hugo badar...


Jag och Hugo


Fredagens bilder


Inte så många jag kan lägga ut här eftersom det är folk på alla! Jag kan lova att rumpglipan blev värre och värre....

Blidösund

Igår åkte jag och Mr Right den underbara resan Blidösund tillsammans med våra underbara vänner. Det var verkligen en lyckad resa. Superhärligt och vädret var så härligt. God mat och mycket god dryck gjorde ju inte saken sämre.Barnen kom hem för en liten stund sedan. Gud så tyst det var i morse då jag vaknade och man bara hade sig själv att ta hand om... Så nu blir det mys med dom!


Fredag, nu är det helg!

Då är veckan snart slut! Och jag med. Har varit en kul vecka med simskolan, men gud så trött jag är. Vädret har varit underbart så mesta tiden har vi ägnat på stranden.

Idag blir det först somskola och sedan direkt till barnens faster där de ska tillbringa tiden tills imorgon. Jag och Mr Right ska nämligen åka en liten båttur med några vänner. Det ska blir kul och gud så härligt med detta väder!

Så ni får ha det underbart så länge!

Torsdagspasset

SYRA.

Fan vad jobbigt det är. En tjej kräktes till och med. Helt skakig i benen, men nöjd med att jag orkade alla fjäril och låg på ungefär samma tis. Men jag känner frotfarande av syran i benen. Skulle behövt ett lätt pass idag för att få bort den...

6*75 meter MAX

Onsdagspasset

Idag kördde vi från pall.

20*50 valfritt från pall.

Kan tyckas lite, men vi körde så klart en hel del annat, in- och avsim samt en benserie. Så det blev en hel del ändå, och trött blev jag!

Medley-pass

Idag var ett riktigt medleypass, perfekt för mig som ska simma både 200 och 400 meter medley på VM. Medley är alltid jobbigt, hur sakta man än simmar det, men idag var det ett lite mer fart inspirerat pass. Jag är död nu.

4 (3*75 fj, ry, br, fr)

4 (3*50 fj, ry, br, fr)

4 (3*25 fj, ry, br, fr)

2 (200+150+100+50) arm, ben

Kvavt!

Idag är det tryckande kvavt här! Solen skiner om vartannat, men faktiskt ganska skönt när den är bakom molnen... Det är ju dundervarmt ändå! Och det är jag som säger att det är skönt när den är borta... Ha ha!

Morgonen började tidigt, eller det var nog natt när den började här. Hugo som väldigt oroligt i natt och har verkligen ont i sina små ben. Febern har gått ner lite och det är skönt, men han som oftast sover på mage gör inte det nu, så fort han lägger sig på mage blir han ledsen, så jag antar att det gör ont. Stackarn. Han sov till sju som vanligt, men hade varit halvvaken och gnytt 100 gånger innan kändes det som. Var typ bara lugn när han låg så tätt intill mig som möjligt... Gissa om det var varmt!? Svettades ett par liter, äcklig känsla av att vakna och vara tvärblöt mellan brösten... Ha ha. (Blähhh). Ändå hade vi alla fönster i huset på vid gavel. det hjälpte föga. Det enda positiva i detta är att min kropp njuter! Så jag klagar inte, hellre varm än att ha ont!

I morse var det dags för simskolan! Kul! Åhhh, vad jag gillar det! Så roligt! Alla små barn var superduktiga. Alldeles lagom i vattnet och solen sken just då så det är underbart. Ett bättre sommarjobb kan man inte ha om det är fint väder!
Leka och plaska i vattnet och de fattar inte ens vad de gör... De lär sig simma såklart, men inget är mer effektivt än att leka fram det. de blir mer avslappnade och de tycker det är roligare. Så idag har vi lekt groda, delfin, ubåt osv... Skitroligt! OK, man kan tro att jag var yngst... Ha ha!


Sedan har det varit fix med papper, dels för simskolan och alla försäkringar men också med Försäkringskassan. Jag hade plats 348 i kön... Tur att de kan ringa upp... Men jag fick vet adet jag ville och inser att vi har en massa dagar kvar för Moa, typ 90 st och att vi bara tagit ut 48 för Hugo. Skulle alltså kunna vara hemma till och med januari 2012... På ett sätt skulle jag vilja det, perfekt att vara hemma första terminen Moa går i skolan, men tror att Hugo behöver dagis från augusti 2011 och inte vill jag vara hemma utan dem... Ja ja, perfekt att ha en massa dagar i alla fall! Nu ska jag bara sno Mr Rights också, så har jag hur mycket dagar som helst:-)

 

Nu väntas en vän hit för att äta lite jordgubbar och sedan bär det av till träningen. Trött i kroppen efter gårdagens pass och för lite sömn, men det är väl då träningen tar som mest, när det tar emot som 17????


Träningen!

Oj oj, VM närmar sig! Idag körde vi ett hårt pass igen, men snart, efter denna vecka kommer det lätta lite med intensiteten då är det dags för toppning!

Idag körde vi bland annat

16*25 max progresivt och negativt

4*100 st 1.25 + 400 medley
3*100 st 1.25 + 300 medley
2*100 st 1.25 + 200 medley
1*100 st 1.25 + 100 medley

10*50 arm st ´45

4*75 ben, 25 max 50 valfri fart

Dagen!

Idag började vi med ett besök på BVC för 5-månadersvaccinationen. Det gick bra, spruta nr 2 blev Hugo ledsen av, men den ska tydligen svida en hel del, Han väger 8 kilo och är 66,5 cm lång! Ligger precis på kurvan, duktig pojke. Tyvärr har han fått feber av sprutan och kan inte riktigt somna. Låter som en underbar natt helt enkelt...

Annars har plockat jordgubbar, så underbart gott, tillsammans med mina underbara vänner.

En trött kille efter plockandet och spruta. Bäst att vila lite!

Har även sopat golvet i vardagsrummet. Fanns en hel del döda insekter... Kan ni identifiera alla!? Helt klart det värsta med sommaren!

Imorgon väntar simskola! Japp, vi kör på, första dagen imorgon och gissa om Moa är förväntansfull!? Så nu är bilen packad med alla tänkbara saker som kan behövas! Bara solen är framme och vattnet varmt så är jag nöjd!
Men tydligen ska solen inte visa sig imorgon... Bläh!


Middag! Gott!

Hade ingen aning om vad middagen skulle bestå av, men slängde ihop en potatissallad av färskpotatisen som blev över sedan igår och blandade med cremefraiche, gräddfil, dill och lite kryddor. Till det blev det lax och sallad. Hur gott som helst!


Förtydligande

Moa värmer också mitt hjärta till max!!!! Precis lika mycket!


Den gladaste av de alla!


Lille tussen är verkligen ALLTID glad! Han värmer mitt hjärta till max, jag skulle kunna vara på hur uselt humör som helst, eller hur trött som helst, men det är som bortblåst av denna lilla glada sociala varelse!

Gröna Lund med Moa

För en vecka sedan var vi på Grönan, jag, min mr Right och Moa. Hugo var hos mina päron. Tyvärr var Moa lite harig, har inte varit det förr, men hon tyckte nog det var roligast att strosa omkring och kika på allt och äta. Shit vad den lilla damen fick i sig. Glass, dricka, mat, polkagris, fika osv. Och en Ballong så klart. Så nu har vi Dora här hemma som skrämmer slag på oss överallt. Ballongen är ju lika stor som Moa...


Lite bilder har vi fått in i datorn nu

Vilken tid det tog at fixa med datorn igår, höll på bra länge, men med lite vin till var det riktigt kul:-)


God kväll!

Såååå, då har man jobbat och fått känna på hur alla andra har det med att vara inne om dagarna när solen strålar utanför... Men vet ni, det var kul! Gillar ju att jobba, även om det var ganska lugnt, fick dock en del saker att bita i, men halva dagen var ju kvar när jag kom hem! Cyklade som en galning hem, gissa om svetten lackade!?

Väl hemma blev det så klart kaffe och bulle, standard fika en lördag efter jobbet. Jag, Moa och parveln Hugo drog ner till sjön och mös en stund innan det var dags för att åka hem till grillen och MAT! Gott. Har sedan lagt Hugo och avnjutit lite vin på altanen i solnedgången. Gott! Moa var uppe länge och vi satt och spelade. Gud, hon är så mysig och rolig just nu! Härlig fas.

Nu är det fotboll som gäller och imorgon blir det häng med vänner! Nice, solen får gärna vara med. Men hörni, fasen så varmt det är. Svettas ju hur mycket som helst på nätterna. Känns som man är utomlands, I like!!!! Har inget emot värmen alls. Så underbart och kroppen hänger med!

Igår var det lite tjejmiddag hos min underbara vän! Tack så mycket! Riktigt gott och superduper trevligt! Mat och dryck smakar så gott i goda vänners sällskap. Tack!

Nu ska vi fixa lite med kort osv i datorn, mindre kul, men vi är tvugna, får inte in ett enda kport till och vi vill inte heller ta bort enda till... Dålig ekvation det där...

Hoppas ni har en underbar kväll!

Sol, träning och tjejkväll!

En bättre fredag än denna känns svår att tänka sig. OK, skulle ha velat vara pigg och inte ha ont, men ändå, det är ju bara en bisak!

Antar att dte blir lite bad på stranden idag, sedan en löprunda och sist men inte minst en härlig tjejkväll med god mat (antar jag att det blir) och vin hos bästaste tjejen! Ska bli så himlans kul! Härligt!

Imorgon väntar jobb så det blir inte så sent för min del, men gud vad jag längtar! Och för övrigt känner jag mig lite lite starkare idag från att ha varit sjuk i över tre veckor! Nice!


Hallå där!

Vilka är ni alla egentligen som är här inne och läser!? Skulle vara ganska kul att få ett litet avtryck eller så av er... Ser ju att det är väldigt många men ingen som ger sig till känna...

4-5 timmar

Ja, vet ni vad det är? Jo det är min sammanlagda sömn de senaste tre nätterna... Barnen sover, men min lilla prins bökar så in i norden att jag får krupp. Jag har ont i kroppen av för mycket träning och att det var så kallt igår. Fan vad trött jag är, men kan inte sova. Så nu är första steget att få upp rullgardiner i Hugos rum och sedan in med hans säng. Kanske kan jag sova lite lite mer då... Känns inte så bra att sova så lite.

Vad händer idag då!?

Igår var en fullspäckad dag kan jag lova. Från sju till tio gick det i ett, men jag fick gjort en massa plus hann leka med Moa och hennes kompisar en stund... Bra slut efter det alltså och jag skulle aldrig orka jobba på dagis samtidigt som jag har egna småbarn, jag beundrar dem som orkar det.

Idag är det tänkt att vi ska umgås med våra underbara vänner, hade väl tänkt åka och bada men det verkar inte riktigt som vädret är på vår sida idag. Trist. Men vi får väl hitta på något annat då!

Sedan ser det ut som om jag MÅSTE handla, kylen ekar nämligen då jag öppnar den... Stäåda ska det göras och datorn skulle behöva rensas för just nu går det inte att ladda upp fler bilder. Så det finns allt att göra om man är sysslolös och dessutom skulle jag gärna vilja läsa lite i min bok. Just nu läser jag Marie Ljungstedts "Den farliga leken". Riktigt bra!

Onsdagspasset

Innan insimmet trodde jag att jag skulle dö... men det kändes lite bättre efter det och igår körde vi en testserie. Vi kör det ibland och man simmar hela på tid, mellan varje "sak" vilar man 10 sek rakt igenom.

4*100 2*200 400 2'200 4*100

Körde sedan 8*100arm st 1.30 och lite ben innan det var dags att gå upp.

Armarna kändes bra sega och axlarna gjorde svinont, men idag är det vilodag! Skönt faktiskt!


RSS 2.0