Ledig lördag, äntligen!

Jehooooo!

Vaknade dock tidigt och var ute för att måla huset redan halv åtta. Så skönt och fridfullt. Ingen annan i familjen var vaken och ingen granne ute. Lite terapi nästan! Men det är mycket kvar, men visst blir det bra? Jag tror det kommer bli kanon när det väl är färdigt!



Vi var på tivoli idag en liten stund. Helt totalt värdelöst... Skitdyrt och skittråkigt!


Kolla in hur Moa landar!


Verkligen värt pengarna...


Gjorde Plankstek när vi kom hem. Jag orkade inte ens hälften, men det var otroligt gott!


Moa var så stolt över sin! Hon fick göra en alldeles egen och skulle tydligen ha majs på...


Riktigt fin.... Ha ha! Ser kanske inte så aptitlig ut... Men hon åt och var glad!

Nu är vi mätta och belåtna och väntar nu spänt på SVt som kommer sända första sändningen i simVM som börjar imorgon!

Tyvärr kan jag inte kolla imorgon för då väntar konstiga upptåg... Resumé kommer senare, imorgon eller på måndag!

Ha en trevlig kväll!

Ny sovstil...



På fredagar får hon sova i sin lilla soffa och titta på film. Brukar inte hinna se så länge innan hon somnar, så här såg det ut igår...

Badonsdag!

Jag vet, uppdateringen har varit usel, men det har inte funnits varken ork eller tid. Har jobbat heltid tre veckor, en vecka kvar till semestern, gissa om jag längtar!?

Kroppen värker rejält, men jag är ändå glad och överlycklig att jag kunnat ta mig igenom tre veckor med heltidsarbete.

Moa valde att åka till Uppsala och bada i onsdags, vår lilla badanka som älskar vatten!



Åt pannkakor till lunch, och hann knappt svälja sista tuggan innan hon var på väg i vattnet igen...

Jag tror minsann att hon brås på mamma...

Trist dag blev underbar dag...

Ja, mot alla väderprognoser. så vaknade jag till regn imorse. Och jag som i stort sett redan packat strandväskan, mentalt i alla fall. Tur som 17 att humöret var på topp!

Moa fick helt enkelt bestämma vad dagen skulle innehålla. Inte helt oväntat så vill hon BADA! Så vi åkte såklart och badade. I Fyrishov. Vår lillafisk badade konstant i tre timmar... Hann äta två pannkakor, men knappt svälja innan hon hoppade i igen... När vi åkte därifrån tror jag vi satt i bilen i max två minuter innan hon somnade. Lillskroten!

Sedan kom mamma och pappa och fikade. Kvällen tillbringades i nästan två timmar med att få ut en sticka ur Moas fot... Helt hysterisk var hon. Stickan var ca 5 mm lång och satt inte djupt. Undrar om hon i alla fall inte ärvt ett litet uns från mig...

Nu ska jag gotta ner mig i soffan och ska tydligen kolla på en film. Vet inte vad den handlar om men den hette tydligen Varg!?

Kram kram

Mumma en trist vardagskväll



Shit, igår var jag verkligen inte på humör. Kunde man skulla man nog helst ha gått milslånga omvägar för att slippa möta mig... Riktigt surmulen och grinig, och faktiskt inte på något speciellt.

Fick i alla fall för mig att med regnet droppande utanför göra en typ varm milkshake eller vad man nu ska kalla det. Har inte kommit på något namn än, men ska försöka. Hur som helst så värmde jag lite choklad och hade i en massa glass och mixade ihop, toppade med vispad grädde och två rån. Så gott.

Men inte blev jag på bättre humör för det.

Tur att det imorse var helt bortblåst...

Låååång dag!

Åhhh, nu har jag gottat ner mig i soffan och hann se fem minuter av "Lotta på Liseberg". Även om dagen varit lång så har den ändå gått fort. Tiden på jobbet bara rann iväg och vips så var det dags att åka hem.

Hann med en liten löprunda, bara 35 minuter, men det var ändå skönt att komma ut och skaka på fläsket lite. Efter det packade vi ner lite jordgubbar och badkläder och begav oss till sjön. Invaderade av mygg hoppade vi i vattnet och badade ett tag. Att sedan få på sig kläder utan att få alltför många myggbett var en kamp om tiden...
Men mysigt att göra något av kvällen.

På onsdag är jag ledig! Ska bli sååå skönt!

Jag vet, just nu blir det ganska korta inlägg, men det har liksm inte hänt så mycket idag mer än jobb och ovan nämda!
Ska kolla in lite simhopp och lite resultat sedan ska jag gotta mig med min bok där jag just nu är mitt upe i en mordutredning!

Kram kram!


Smarrig smörgåstårta!


Gissa om den var god!? Fick ett ryck och blev sugen på smörgåstårta så jag knåpade ihop denna! Riktigt god, men jag glömde ägget...

Mmmmm, nu blev ni sugna va!? Det finns hur mycket som helst kvar och jag har en god matlåda tills imorgon!

Godnattkramar till er alla!
http://www.freewebs.com/djurnukooder/mirandanallar.htm

Vilken underbar helg, tack mina vänner!

Då har vi kommit hem och jag har tillbringat eftermiddagen med att handla mat och sedan bakade jag och Moa bullar (eftersom dom på ett konstigt sätt försvunnit ur frysen) och sedan gjorde vi en smarrig smörgåstårta.

Hur som helst så blev jag upplockad efter jobbet och det bar iväg mot Gimo där vi skulle bo en natt på Herrgården. Så underbart vackert och otroligt mysigt!



Vi började eftermiddagen med en god tebuffe! En massa smarriga bakelser (eller jag tror det, jag kunde inte äta så mycket, inget var laktosfritt så det blev mest frukt och macka...) men det såg otroligt gott ut och att utröna av mina vänners ljud när de åt så lät det verkligen som att det smakade underbart...



Efter fikat tog vi en promenad och hamnade på en mysig liten strand! Verkligen så härligt i ett strålande solsken!



Vi drog vinstlotten och fick ett superfint rum. Här låg vi vakna till närmare halv tre och bara pratade!


Fin dukning innan vi började röra runt bland besticken. Det firades bröllop och tillhörande middag i samma lokal. Lite kul att se men även lite pinsamt att lyssna på atl och operasång:-)

Vi skulle nu bli serverade en fyra-rättersmiddag... Tur att varje rätt inte var tokstor.


Schkåål!


Den andra förrätten... (missade första som bildbevis, men det var en god sallad) detta var inget vidare, men det är för att jag inte är så förtjust i selleri. Vi blev i alla fall serverade en sellerisoppa med stekt rödlök!


Oxfilé med primörer och hasselbackspotatis! Verkligen hur gott som helst!
hade lugnt kunnat äta en portion till av detta!


Färska bär med jorgubbssorbet! Så himlans gott! Den godaste sorben jag någonsin ätit! Vad glad jag var för att jag för en gångs skull inte kan äta laktos, för blåbärscheesecaken såg inget vidare ut och enligt vännerna så var den inte så god heller!


Efter middagen bleb det åter igen en kort promenad till hotellrummet där vi tillbringade många timmar med att bara prata! Så mysigt.

Vaknade dock till regn imorse vilket inte ingick i planeringen. Men det blev en lååångfrukost där man kunde välja det som passade. Riktigt gott bröd! Härligt att bara sitta och mysa!

Vi var helt klart överrens om att detta måste vi göra oftare!

Mätt och belåten!

Japp, fasen vad fort kvällarna går. Vi har suttit ute länge på altanen och lillskroten är fortfarande vaken... Lite mysigt, hon har ju sommarlov som hon säger.

Maten var supergod! Ligger och jäser i soffan och glor på friidrott! Love it!



Önskar er alla en riktigt trevlig kväll!


Tjejhelg!

Imorgon efter jobbets förpliktelser bär det av mot Gimo. Där ska jag tillsammans med mina allra bästa vänner tillbringa ett underbart dygn med trevligt sällskap och god mat i herrgårdsmiljö!






Kolla in vilka härliga sängar! Här kommer jag sussa som en prinsessa!

Vi ska kanske ut och paddla lite eller cykla, kanskke lite bad... Jag badar, men säkerligen inte
mina vänner som är badkrukor!

Åhhh, vad det ska bli härligt att bara vara och tissla och tassla och mysa. Fnissa natten lång!

Joggingturen=på väg hem från jobbet!

Nu skulle man kunna tro att veckan är slut, men icke sa nicke. Jag jobbar imorgon med, fast trots allt känns det ok! (hmmm, idiot eller arbetsnarkoman, det är frågan...)

Idag fick jag skjuts in till jobbet och tog med löparskorna. Så nu har jag sprungit 7 km. Känns så jäkla bra. När man kommer hem kan man duscha och sedan har´man kvällen fri!

Väntar på att grillmästarn ska bli klar. Idag blir det kött och potatissallad med en smarrig grönsallad till. Mums, jag är vrålhungrig och skulle nog kunna äta för två idag!!!

Fina plattor!

Nu har vi fått lite fason på plattor precis invid husväggen! Se så fint det blev!!!



Det är inte färdigt än, men Mr Right kämpar på och till sin hjälp har han så klart sin ögonsten:



Jag tror att detta kommer bli riktigt bra när det är färdigt. Jag vill ju helst att allt ska vara klart när jag kommer från jobbet! Men så funkar det ju inte riktigt i verkligheten!

Världens bästa nyhet!

Jag har fått höra världens bästa nyhet idag! Jag är så glad! Men jag tänker inte säga mer än så, den som vet med sig att den talat om en så otroligt rolig sak för mig idag får ta åt sig! Jag bara bubblar av glädje! Jag sänder alla kramar och pussar jag har till dig!

Åhhhh vad glad jag är!!!!

Ha ha! Nu blir ni bra nyfikna alltså!

Mer än så säger jag inte:-)

Bara god natt för nu ska jag krypa ner i sängen! Mår illa och inte så bra i kroppen så det får bli så trots att kvällen är fin!


Middag!



Dagens middag! 2 korvar ned bröd:-) Supergott ibland då och då! Idag var en sådan dag.

Efter jobbet tillbringade jag en stund i parken med Moa. Lite fika och härlig kvälssol gjorde att det var riktigt mysigt. Vi tog cykeln hem precis när det drog ihop sig till en mörk mörk himmel! Men hann hem innan det började regna. Ha ha, vet inte ens om det har regnat över huvudtaget...

Måste nog erkänna att jag är ganska slut i min lilla kropp idag, ont som 17 och det blev ingen träning idag. Sista simträningen inför sommaren var igår. ETt enkelt pass och jag kände mig riktigt i form. Nu blir det lite lättare träning på egen hand fram till 10 augusti. Tänkte försöka simma en stund imorgon. Tänk, att det kan vara en sådan skillnad i kroppen så fort jag fuskar. Jag vill verkligen inte tillbaka till helvetet jag befann mig i i höstas/vintras/våras så jag gör allt för att inte hamna där. Just nu känns det lite jobbigt, men sånt är livet!

Ska äta mina korvar och duscha lite!

Höres!

Vansbro-helgen kommer jag alltid minnas som BLÖT

Japp, då var 2009 års upplaga av Vansbrosimningen över. Första året för mig och kanske även det sista... Lördagen inleddes med regnskurar och tjejsimmet som är 1000 meter i Västerdalälven, motströms. Starten går från stranden och man springer i vattnet för att sdan börja simma.

Väl i vattnet är det trångt... Det gäller att vara snabbt iväg, vilket jag inte direkt lyckades med. Väl med huvudet i vattnet inser jag att detta är det vidirgaste jag någonsin gjort... Jag vet inte vad jag hade föreställt mig, men inte riktigt så här... Fy, min enda tanke loppet igenom var att "Jag ska aldrig simma detta igen, fy, jag tänker inte simma igen, aldrig mer" osv om och om igen. Men alla som känner mig vet att jag är envis som en åsna och därför simmade tills jag kom i mål. Kan väl inte påstå att jag är så nöjd med tiden, men ändå nöjd med att jag verkligen genomförde denna skräckupplevelse, ja, för det var precis det det var.


Moa kör lite bil under tiden jag hämtar ut startpaketen!


Ett stort utställningsområde för alla sport- och självklart simintresserade drog många besökare!


Vi bodde på Leksand Strands stugby, så enormt nybyggda fina stugor!


Moderna och superhög standard! Synd att vi inte kunde vara ute på området
för allt regn... Såg verkligen hur mysigt ut som helst! Vi har i och för sig varit
här tidigare men endast på vintern. Lika fint då, men hade varit kul att kunna
utnyttja stranden och badet!



Förberedelserna är i full gång inför tjejsimmet! Moa så klart min egen lilla
hjälpreda som alltid är redo att hjälpa mamma!


Vi hann precis byta om innan det regnade, tur, hade inte varit så mysigt att
vara fuktig under våtdräkten...


Startområdet för tjejsimmet. Några entusiaster simmade in innan starten.
Inget jag ens tänkte tanken på att göra...


På väg att simma om en liten rackare framför... Eller blev jag omsimmad?
Jag hade verkligen ingen koll på någonting, enbart mina negativa tankar att ¨
jag aldrig mer skulle göra om detta.... Bra fokusering va?!


Glad medaljör!!!


Vi hittade ett mysigt café där vi tillbringade lite tid i väntan på prisutdelningen.
Tur att det var tak!


Moa fick åka tåg! Ett litet tivoli där man lätt kunde göra av med pengar...


Kram till prisutdelarna nr 1...


... och nr 2!


Middag på Restaurang Bosporren i Leksand! Supergod mat, kebabtallrik med
BEAsås, den enda mjölkfria såsen de hade, men det var otroligt gott! Snacka
om att vara uppgiven. Fortfarande i chocktillstånd och inte alls villig att simma
ännu ett lopp.


Tröttis med våtdräkten på tork!


Kan nästan somna sittande...


En som somnade gott i alla fall!!! Vår lilla sötnos!


Ett koppel av simmare... Varmt och skönt med strålande sol...


En glad parvel som är på väg för att se mamma gå i mål!


Blött!!! Så här såg det ut på i stort sett hela målområdet och hela helgen!

Sammanfattningsvis kan jag säga att söndagens lopp kändes mycket bättre än lördagens, det var verkligen en chok och en vidrig upplevelse. Jag ville verkligen inte simma på söndagen, men fick någon jäkla tanke att nu fasen ska jag ta mig genom detta... Lugn och fin nu. Bestämde mig för att avvakta i starten och sedan simma i min egen takt. Missade kanske minst två minuter på det i starten, men det var det värt, för jag vet ärligt talat inte om jag hade fortsatt simma om jag gett mig av direkt. Trångt som 17 så just i detta fallet var det rätt beslut.

MEN, som den tävlingsmänniska jag är så kändes det fel i efterhand. Fasen, jag hade ju kunnat ta i mer, jag var ju inte uttröttad vid mål, hade gärna velat känna mig trött efter ett lopp som detta, just andfådd, inte bara i kroppen, men vaddå, frågan är om jag ens hade simmat klart hela då!?

Och vet ni vad, nu är det bara ett år kvar till nästa Vansbrosim, och nu vet jag vad det handlar om! Så kanske har tanken redan väckts om att simma redan nästa år...

Ha ha! Så är det med tävlingsmänniskor!


Dålig uppdatering...

Ohhh, jag vad att det varit en urusel uppdatering, men jag har ju som ni redan vet tillbtingat helgen i Dalarna med att simma Vansbro. Hur det gick, inlägg om det kommer senare så håll er till tåls!

Nu är man då hemma i vardagen igen, jobb och kväll. Samma varje dag! Men vet ni, jag gillar ju mitt jobb så det känns helt ok trots att Mr Right har semester. Visst hade det varit underbart att få vara lediga lääääänge tillsammans men det kommer vi att kunna vara nästa sommar!

Ska försöka ladda upp lite bilder sedan helgen!

kram så länge!

Sjuk:-)

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag trots det trista vädret! Ganksa mysigt att vara inne och bara ta det lugnt kan jag tänka mig...

Jag har jobbat och som alla andra dagar denna vecka har det varit tokmycket att göra. Hann i alla fall med allt utom två saker plus att bjuda mina kära kollegor på lite jordgubbar! Mumma! Det som inte hanns med idag får jag helt enkelt ta imorgon. Inget brådskande och ibland får man prioritera ärendena. Så kära faster (som alltid bjöd mig på sockerdricka och popcorn) får vänta tills imorgon!

Alla övriga vill helst ha åkt igår... Ja, så ser det ut just nu. Men det är härliga utmaningar och jag hoppas på att ro hem allt!

När jag kom hem satt vi några stycken och planerade en möhippa och jag tror det kan bli riktigt bra! Det känns så nu! Till och med så att vi fått ihop det om det blir regn med en backup plan. Bra där av oss!

http://arielleman.wordpress.com/

Sjuk som rubrik, jag varför då? Jo, jag har haft feber sedan jag vaknade och dunderont i huvudet och halsen. Jag har typ ALDRIG ont i huvudet. Inte kul att ha det nu när det bär av mot Vansbro imorgon efter jobbet. Åhhh, jag som så gärna vill simma och kunna ta i. Jag ger mig inte i första taget, men inget mysigt direkt att stå på startlinjen och frysa redan då... Men starten är ju inte före lördag (Tjejsimmet) och söndag (Vansbro Tävling) så än finns det hopp.

Annars så är min kropp inte på humör alls. Det värker och de där veckorna när jag mådde relativt bra känns ganska avlägsna nu. Värktabletter flera gånger per dag är ett måste för att ens orka sitta upp eller kunna hantera en bil i rullning. Men vila kan man väl göra vid ett annat tillfälle.

Orkar inte skriva ett ord till, utan ska ta och krypa ner i ett varmt och väldoftande bad och tända lite ljus och bara njuta för en stund. Ligga och finurla och äta jordgubbar!

Spabads fontän Lotus Bay från Dimension One.

Lillskroten sover och jag antar att Mr Right ska ut och fixa i trädgården (eller det som ska bli en trädgård så småningom) trots att det regnar så jag har verkligen ett ypperligt tillfälle!

Så får det bli!

Kram på er och njut av kvällen!

Repris...

En dag i mitt liv....

Jag vaknar. Vaknar trött och stel i hela kroppen, fast jag lyckats sova två timmar i alla fall. Tar två Alvedon och en Ipren. Väntar. Väntar på att den värsta toppen av värk ska försvinna. Stiger upp. Jag måste och jag bestämmer att jag måste göra det nu!
Duschar varmt. Det hjälper. För stunden. Klär på mig och plockar fram frukost. Matlust? Nej, värken finns där. Men jag bestämmer att jag måste äta. Vet att det snart blir något bättre, snart.
Efter en och en halv timme har jag kommit igång någorlunda. Kroppen skriker efter att få vila i horisontalläge. Då känns det som bäst. Jag bestämmer att den inte får sin vilja igenom. Jag måste till jobbet. Jag vill jobba.
 
På förmiddagen känns det ganska ok. Vid tolv-tiden varje dag bränner tårarna. Jag bestämmer att jag inte vill gråta. Att jag ska klara min dag som alla andra. Räknar ner tills jag kan komma hem och bara få ha ont utan att någon ser. Jag bestämmer att jag måste laga mat. Sittande på en pall rör jag i pastagrytan. Fötterna och ryggen skriker, men jag bestämmer att det är viktigt för mig och min familj att äta tillsammans. Vi äter, men de ser att jag är plågad, men jag bestämmer att det inte är så farligt, att jag orkar några timmar till.

Kryper ner i ett varmt bad och känner hur värmen sprider sig och hur kroppen åter känns lite bättre. Badar länge och har den bästa stunden på hela dagen. Precis som andra. Jag har klarat ännu en dag och undrar om jag ändå inte inbillat mig att det gjort så ont? Jag bestämmer att så är fallet och går upp ur badet. Torkar mig och sätter på mig kläder. Tänker att nu kan jag städa lite. Börjar, men orkar inte stå. Ryggen och fötterna skriker igen. Jag bestämmer igen att det måste gå. Jag vill ha rent och fint. Jag vill bjuda mina vänner på fika. Jag vill vara som jag alltid varit. Den som fixar och grejar och alltid är glad! Jag bestämmer att det går. En liten stund. Jag kan sova sedan. I alla fall några timmar.

Jag vaknar igen. Tar två Alvedon och en Ipren. Jag bestämmer att jag ska klara ytterliggare en dag.

För jag bestämmer

Jag kommer inte på någon rubrik...

Nej, det gör jag faktiskt inte idag. Och jag tror inte heller att jag har något vettigt att skriva... Vet egentligen inte ens om jag känner för att skriva. Har precis kommit hem från jobbet, efter en megastressig dag så var det ganska skönt att komma hem och vara ensam i ett helt hus! Typ första gången! Jag har haft att göra sedan jag steg in genom dörren på jobbet. Fast det är ju därför jag jobbar och jag tycker verkligen det är kul när det är mycket att göra. Var typ så hungrig att det snurrade i kolan. Har ingen lunch när jag slutar 14, vilket sällan blir 14 utan snarare halv tre och hemma typ kvart i... Slängde i mig en macka och hamnade på rygg i soffan. Känns härligt när det är busväder ute!

Mr Right och vårt lilla troll skjutsar farmor men kommer nog snart hem. Då ska vi få upp lite tavellister som bara ligger och väntar att få pryda väggen. Moas ena kompis hängde i en hylla i hennes rum så att den åkte ner från väggen, så det får bli en liten list där med...

ha ha, snacka om att jag prickade in rätt veckor med min semester! Känns riktigt bra att vara tillbaka på jobbet nu! Alla vill bort från rgnet viket resulterar i att jag kan boka massor av resor!!! Vill själv åka i höst, eller måste äka rättare sagt! Värmen gör mig gott. Ett bra bevis på det är att jag redan nu märker en stoooor skillnad i kroppen. Hade verkligen ont imorse, så ont att jag grinade för att jag knappt kom upp ur sängen och jag var TVUNGEN att stiga upp. Flextid, hallå vad är det!?

Det har varit så enormt skönt dessa veckor när solen sken. Visst jag har känt av värken, men inte som nu. Och jag som ska jobba heltid från och med måndag... Det gäller att bita ihop! Mer än heltid blir det till och med. Helgerna är liksom utöver veckans 40 timmar... Jag ber till högre makter att jag klarar av det! Jag kämpar på och vet att jag kan bita ihop, men hur länge pallar jag för att inte sjunka så långt ner där jag befann mig i höstas/vintras. Fasen, det var det värsta jag varit med om.

Men eftersom jag bestämmer så bestämmer jag mig för att klara av det!

Nu ska jag läsa en restidning och se vart hän det bär av i höst, vänta ett tag så kommer svaret!

Kram

Godmorgon godmorgon!

Hej på er!

Vilken trist natt jag haft, inte sovit många minuter och känner mig alldeles mör i kroppen. Ungefär som ett maratonpass, men utan att ha genomfört det... Ha ha!

Ja det är bara att bita ihop, ska ta och göra mig iordning för att snart bege mig till jobbet!

Jag önskar er alla en underbar dag!

Kram

60-års firande


Dagen börjad vid Solöbrygga med sol och bad. Moa och nkusinen Maja fick prova på att paddla själva... Gissa hur det gick?


Ha ha, Mr Right var ganska kaxig att han kunde åka vattenskidor hur lätt som helst, han hamnade i vattnet...


Men han kom upp och åkte riktigt bra!


Moa redo att ge sig av till Högmarsö!


Moaaaahaha, Alla barnen i fören, ser ut som Estonia-räddningen!


Ha ha, muntergök....


I väntan på maten!


En väldigt utspädd drink... Det regnade kopiöst mellan varven och precis under takdroppet råkade det stå en drink... Säkert jättegod vid det här laget!


Mätta och belåtna, om än lite frusna! Det var supergod mat!


Hej hej, här är vi!


Moa somnade halv tolv av ren utmattning. Vi var hemma halv två och sov till närmare elva dagen efter. Så skönt!

Kanske inte så många bilder av själva 60-åringen, men vill inte lägga ut dem utan medgivande av dem. Kanske kommer senare!

Helt färdig...

Vilken hemsk dag. Kroppen värker och jag har verkligen tvingat mig till att måla och träna. Sedan åkte jag in och köpte en massa godis som jag hade tänkt äta. Men jag har verkligen så ont i kroppen att jag inte ens orkar tugga... Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova så gott jag kan. (säkerligen inte många timmar, men ska i alla fall ligga där...)

Hoppas att min lilla kropp hunnit samla nya krafter tills i morgon!

Jag hoppas att ni alla haft en underbar dag och njuter av varenda sekund!

kram

(bilder från helgen kommer, men jag orkar verkligen inte nu)

Inget vidare idag

Idag känns min kropp inte speciellt rolig. Det värker och en stor anledning är säkert att det var 100% fokus på att palla gårdagen utan att någon skulle märka att värken hela tiden fanns där samt att det är betydligt kallare idag än vad det varit tidigare. Tog ett tag att ens komma upp ur sängen, ett antal tabletter gjorde efter mycket om och men att jag kunde äta frukost vid ett dukat bord... Jag som ska måla sista väggen idag... Men har man bestämt sig så har man, bara att bita ihop!

Det är bara det att det är så himlans trist. Jag är ju tränad, ganska mycket, och skulle gärna vilja känna mig stark på det viset. Inte som en gammal nucka i kroppen, jag vill orka och jag vill må bra!

Ha en underbar dag!

Prova våra läckra re...


Vims i bostadsområde...

Igår fick jag äntligen tummen ur och tog mig till ett område för att ge en tjej lite läsning. Ni vet, jag skrev tidigare om en tjej som inte haft det så lätt på sista tiden, mycket svår fibromyalgi och dessutom råkat ut för både det ena och det andra med bland annat den svenska sjukvården... Jag tänkte ju innan min semester att jag skulle ge henne lite läsning och då få gotta sig i andra människors olycka... Nu så kom jag i alla fall ihåg tidningarna, men att hitta adressen var inte det lättaste. Sprang runt som en galning i alla portar, någon trodde säkert att jag rekade läget för ett inbrott eller så...

Jag hoppas i alla fall att hon blev glad och att hon nu bara orkar läsa dem. Jag vill så gärna att hon ska få leva lite. Herregud, livet ligger ju framför och det är inte rättvist att en del ska behöva må så dåligt.

Om jag fick bestämma skulle jag allt ändra på just sådana saker, typ rättvisa...

Sista dagen på semestern!!!

Japp, då var mina två veckor över för denna gång, men jag jobbar ju bara fyra veckor och sedan är jag ledig ytterliggare två. Härligt!

Igår firade vi svärfar som fyllde 60 år! Jag hade äran att skriva ett litet rim, ha ha, det blev ganska långt och det var till en hammock! Kan ju pränta ner det senare.

Hur som helst så åkte vi tidigt för att sola och bada vid Solö. Trodde vi. Vädret var minst sagt konstigt, regn, sol, varm och kallt om vartannat! Men vi hade en härlig dag som bjöd på båttur till Högmarsö och en smarrig trerättersmiddag. Det var riktigt gott men lite strul med maten. Vi var 25 stycken och allt var förbeställt, men då vi var tre stycken som inte tål laktos och som svärfar bestämt hade meddelat, det hade tydligen inte gått fram. Så det blev lite si och så, men det var verkligen hur gott som helst och ett underbart sällskap. Vi tillbringade kvällen på Solö med dans och trevlig sällskap. Imorse vaknade vi inte före 11. Vårt lilla troll var nog trött som 17. Hon somnade i mitt knä vid halv tolv. Man kan kort och gott säga att hon körde tills hon stupade...

Det var i alla fall supetrevligt.

Bilder kommer senare idag.,

Fredag, snart börjar jag jobba igen...

Hughaha! Fy så fort semestern har gått. I och för sig har jag bara haft två veckor och kommer ju ha två veckor till i augusti så jag ska inte klaga. Men det känns alltid lite så där innan man börjar jobba. Ska dock bli kul att jobba igen, bara vädret vänder till det sämre... hA HA, GLÄDJEDÖDARE FÖR ALLA SOM BÖRJAR SIN SEMESTER IDAG,

I morse när vi vaknade var det ganska mulet, så jag högg tag i penseln och målade upp färgen som var kvar. Sedan kom världens regn och åskskur. Då passade jag på att städa hela huset och byta ut det turkosa till syrenlila. Så underbart! Härligt med ett doftande rent hus och lite ny färg.

lagom tills jag var färdig kom solen och även Mr Right hem. Han slutade tidigt idag och börjar sin semester nu. Vi ska ha en riktig myseftermiddag och kanske cykla ner till stranden en sväng. Grilla och umgås med grannar.

Dock har jag en fruktansvärd värk idag. Beror säkert på städningen så nu ska jag tillåta mig själv att vila lite.

Kram så länge!

Simträning igen...


Full fart!


En liten men snabb paus för att hämta andan!


Ett helt träningspass för att ens komma i våtdräkten!


Snart är den på....

har haft ytterliggare en underbar dag ute på stranden och sedan träning.

Sist men inte minst middag med vänner! Alltid så kul att ses. Vi försöker planera en liten tjejstrpats, men det är svårt att få ihop dagar så att det passar alla. Men kanske vi kan ge oss ut och paddla, det skulle jag gilla!

Nattinatt!

Nya bikinisen!


Jag på väg till stranden i morse!

Helt slut!



Då var mitt första utomhussimpass avklarat. Shit vad jobbigt det var. Inte alls som att simma i bassäng. Dräkten skavde lite här och där och jag har ett STORT skavsår i nacken som svider något grymt. Ungefär som någon bränner meed eld där... Men det ska vi nog råda bot på. Det var i alla fall inte kallt, dräkten gör ju att kroppstemperaturen hålls och det ser ut att bli varmt i vattnet i Vansbro. Redan nästan 21 grader och värmen ska ju fortsätta. Nice!

Idag har vi inte gjort mycket. Moa badade (vad annars) och jag satt mest på kanten med mina vänner och fikade... Imorgon blir det väl ännu mera bad innan det är dags för ett pass till i sjön. Efter träningen ska jag träffa mina kära vänner över en bit mat, gud så kul det ska bli!!!

Kom på att jag faktiskt inte kände ett enda sjögrässtrå i vattnet. Såg inte heller någon fisk och inget sjöodjur... Men jobbigt var det!

Har inhandlat en ny bikini idag i försök att bli av med de fula ränder som blir av en trekantsbikini och som i stort sett är omöjliga att dölja vilka sommarkläder man än har på sig...
Ska visa den senare, vit med röda prickar. Gillade den faktiskt även om det kanske inte är jag direkt...

Hoppas ni alla haft en bra dag!

Sov Gottigott!


Underbara Smögen i bilder!

Strålande sol, berg och hav tillsammans med en båt, kan det bli bättre!? Bilderna talar för sig själva!


En livslevande sjöstjärna!


Båten som tog oss ut bland klipporna!


Här låg vi en hel dag och bara njöt!


Ännu mera klippor, åt ett annat håll!


Bryggan!


Linslusen äter vindruvor! Kolla posen!


Undra vart de har tagit parasollet ifrån!?


Klippor....


Pose igen!


Kanske en blivande fotomodell....


Så klart vi fiskade lite krabbor! Denna är hungrig!


Bryggan igen!


De sista klipporna vi såg innan vi begav oss hemåt!

Godmorgon sköna dag!

Idag är det lite svalare ute, men det kan ju bero på att det är ganska molnigt men ändå underbart varmt i luften! Som alla andra dagar denna vecka har vi suttit ute och avnjutit en enkel frukost. Hur som helst så ser det ut som om det håller på att klarna upp, och då vet ni alla vad som gäller, sol och bad! Måste ner en sväng på stan först för att fixa några ärenden och även ringa en del samtal. En fixardag helt enkelt!

Här kommer i alla fall lite bilder sedan sista dagen hos farmor och Liseberg.


Ha ha, mina fötter är små och inte så snygga!


I solen på stranden hos farmor! Love it!


Vi hann med Donken innan vi hämtade Mr Right på Landvetter! Gott, nej, men Moa var nöjd...


Kaninresan på Liseberg... Himlans fart och fläkt och mängder av gröna Lisebergskaniner att vila ögonen på...


På väg upp i första backen av Rabalder. Än så länge är Moa lyckligt ovetande om vad som komma ska...


Knatterallyt! Så jäkla gulligt. Av någon anledning så körde Moa baklänges och krockade med allt som kom i hennes väg. Jag skrattade så tårarna sprutade. Men hon var nöjd och glad!


Glad men en trött tjej som vilar på marken medans pappa åker Kanonen.

Som ni ser har jag lyckats hitta en plats i trädgården där det går att ladda upp bilder, måste sett ganska kul ut när jag gick omkring där ute för att hitta platsen... Men nu går det i alla fall.

Fler bilder kommer sedan!

Ha en underbar dag så länge!

Kram på er!

RSS 2.0