Juldagen!

Hallåååååå!

Jag lever och är fullt frisk! Tyvärr har vårt internet haft en downperiod igen och jag har inte mått tillräckligt bra för att kunna skriva och hålla er uppdaterade, men idag kom jag helt plötsligt in!

Igår var det julafton och det var en underbart, men lugn, dag.

Min kära Mr Right var ute och tomta för alla hushåll i byn tillsammans med en kompis. Bilder kommer senare (om det går). De körde runt på scooter och bjöd på glögg och pepparkakor. Ha ha, de såg roliga ut och en rolig tradition som de säger sig ha återupptagit sedan Mr Rights pappa gjorde samma sak, om än betydligt mer berusad då han kom hem. Mr Right var förbjuden att dricka igår...

Klart vi glodde på Kalle och Moa tyckte det var hur kul som helst. Sedan kom tomten. Oj gissa om hon hade väntat, men hon var bra rädd. Mamma och pappa var här och avlöste i stort sett Mr Rights pappa. Käkade god mat och vi lär ha mat kvar för de närmaste tre veckorna!!! Hmmm, undra om man är sugen på julmat då!?

Idag blir det en sväng till min mamma och pappa där vi ska käka kalkon (!, mamma har fått ett ryck..) tillsammans med min bror och hans goa flickvän!

Kul!

Tänkte försöka mig på att ladda upp lite bilder senare om det nu kommer att funka!

Kram så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0