Söndag

Japp, då var det upp imorse igen klockan kvart över sju för att hoppa i bassängen klockan åtta. Mysigt en söndagsmorgon när det är grått och mulet ute... Vad säger ni? Kanske inte riktigt när man hellre kan ligga kvar i en varm och skön säng och kanske höra brasan spraka... Alltså NOT!!! Men efter en och en halv timme så va man klar och pigg i huvudet i alla fall. Kroppen är som den är, men det lever jag med.

Hem för ännu en frukost, eller en riktig buffe snarare. Mums! Men det blir ju ändå alltid det vanliga, the eller varm choklad med macka, flingor och massor av frukt! Ett ägg slinker gärna ner.

Stockholm here we come! Inpackade i bilen begav vi oss in till city för att hälsa på min älsklingssyster i deras nya lägenhet. Supermysig! Vi försökte ännu en gång lura på dem lite tapeter som blev kvar från vår tapetsering, men inte heller idag lyckades vi... Kanske har vi bättre tur med min arbetskompis!? Känns trist att kasta när vi har två rullar kvar av en dyr tapet. Jag älskar dem, men det betyder inte att alla gör det. Jo det måste man nästan göra, de gör sig så bra som fondvägg!

Jag är totalt slut så nu blir det rodel i soffan. Måste ju träna extra hårt på det:-) jag lovar extremt jobbigt och man kan faktiskt pilla sig i naveln samtidigt om man inte har något bättre för sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0