Tv-kväll i soffan

Även denna dag lider mot sitt slut. Efter jobbet hem som en vessla för att mysa med Moa. Just nu är hon inne i en period där hon är supermysig. Hon kramas och pussas och säger hela tiden ja till allt man ber om. Jag Älskar Dig är också något hon säger hela tiden. Faktiskt med mycket känsla så det känns verkligen som om hon menar det fast hon bara är tre. jag lever ganska länge på de orden och kramarna hon ger. Så mysigt. Idag har hon skrivit alfabetet på datorn två gånger och rabblade det muntligt innan hon somnade. Lite svårt för att komma ihåg Ä av någon anledning.

Fastnade framför Tv 4:as Familjen Annorlunda. Men hallå, varför skaffar man typ ett dussin ungar om man tycker att det är jobbigt och kladdigt!? Jag tycker att trillingarna åt bra och stackars dem som måste äta INNAN resten av familjen äter. Taskigt. Säkert skulle de äta bättre om de fick sitta tillsammans med de andra. Jag resonerar så, men alla gör ju såklart på sitt sätt och så som man själv tycker är bäst. Men hur kul skulle det vara om jag åt innan alla andra och sedan sitter de andra tillsammans och har mysigt... Nä nä, inte min stil.

Och alla dessa reseprogram. Eller resedokusåpor. Måste alla kanaler ha det? Dom tänker jag bojkotta. Det är så det ser ut när svenskar åker på semester, alla hämningar släpper och man är fri på ett sätt som man inte är hemma. Måste det överdrivas ännu mer? Borde inte guiderna ha bättre språkkunskap än att beställa koriander på svenska i Thailand!?

Låter jag arg!? Nej det är jag inte men lite irriterad över att det är såååå mycket strunt på Tv.

Nu är det ännu ett program om hur det ser ut för Advokaterna på deras jobb. Betydligt bättre än andra dokuprogram. Så det ska jag se nu!

Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0