Dagen efter...

Så var då gårdagens roliga slut... tyvärr. Väldigt roligt och bra musik som man lätt rycktes med i! Många glassiga drinkar blev det. Har svårt för vaniljsmakande drinkar, vet inte varför, men smaken tilltalar mig inte. Fast den gick i den med! Roliga människor som är ute förgyller kvällen.
Åkte taxi hem med ett gäng småtjejer som jag inte sett förrut. De bodde tydligem i stan och jag ska ju lite längre ut på landet. Men hallå, vad var det för fel på dem? Riktigt pantade, tjafsade om en tjuga vilket tillslut tröttade ut mig och jag betalade den delen av deras resa... Känns som att det kvittar. De skulle hur som helst betala 170:- för deras resa som var kors och tvärs genom stan. Men det tänkte de inte göra utan hade väl trott att de skulle slippa betala resan eftersom jag skulle en bit till... Taxichaffisen var snäll mot mig och förklarade för dem hur det brukade gå till. De kunde dock inte smälta detta utan gick ur bilen med mungiporna nere vid knäna... och hur de pratade, shit, var jag sådan när jag var 17-18 år? Stackars de människor som befann sig i min närhet i så fall. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om så var fallet...

Idag har det återigen varit barnkalas. Nu är det äntligen över!!! Men det har faktiskt varit riktigt roligt och framför allt så har ju kidsen otroligt kul ihop.

Har hunnit med en vegetarisk lasagne som var riktigt god. Hittade på receptet med det som fanns i kylen. Mumma! Kan rekommenderas om man vill ha lite variation till de vanliga köttfärslasagnerna!

Nu blir det dock horisontalläge i soffan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0