Sista dagen att jobba innan helg!

Åhhh, vad skönt, helg igen! Snart i alla fall.
Har sett fram mot denna fredag, och helg med för den delen, länge. Idag ska min sambo ha grabbkväll med öl, pizza och hockey såklart. Finns det en bättre anledning än detta för att ha en myskväll hemma hos mamma och pappa!? Pappa är borta så det blir mamma, min dotter Moa och jag, en riktig tjejkväll med mys i soffan! Moa somnar vid åtta sedan ska det pratas. Jag verkligen ÄLSKAR dessa kvällar... Varför det ska behövas en anledning till att ha dem, det vet jag inte, men det känns mer naturligt att åka dit och tillbringa en fredagkväll när det finns en orsak. Visst, hade varit kul att vara hemma med grabbarna men jag tror att de får roligare utan mig och kan vara riktigt grabbiga!!!

Antagligen blir det Let´s Dance. Ganska behagligt att tillbringa fredagskvällen framför det. Man kan prata samtidigt och kommentera alla dansanta par. Vissa fattar man tycke för och andra inte. vet inte vilket par jag gillar bäst, men Bagge är en klar favorit. Tycker väl att Kitty dansar bättre än Carl-Jan men antar att juryn inte tycker om hennes attityd, vilket jag kan förstå, men är det inte en danstävling?! Ja ja, det är ju till sist de som röstar som bestämmer och det tänker jag inte angagera mig i!

Och imorgon är det min tur att gå på en riktigt tjejkväll med mina bästa vänner! Vi ska ha drinkkväll och födelsedagsfira Tessan! Grattis i förskott! Jag lovar att det kommer att bli superkul. Håret ska tonas, ja, det är tid för det igen. Lite glans är aldrig fel. Åhhh vad kul det ska bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0