Helt slut!



Då var mitt första utomhussimpass avklarat. Shit vad jobbigt det var. Inte alls som att simma i bassäng. Dräkten skavde lite här och där och jag har ett STORT skavsår i nacken som svider något grymt. Ungefär som någon bränner meed eld där... Men det ska vi nog råda bot på. Det var i alla fall inte kallt, dräkten gör ju att kroppstemperaturen hålls och det ser ut att bli varmt i vattnet i Vansbro. Redan nästan 21 grader och värmen ska ju fortsätta. Nice!

Idag har vi inte gjort mycket. Moa badade (vad annars) och jag satt mest på kanten med mina vänner och fikade... Imorgon blir det väl ännu mera bad innan det är dags för ett pass till i sjön. Efter träningen ska jag träffa mina kära vänner över en bit mat, gud så kul det ska bli!!!

Kom på att jag faktiskt inte kände ett enda sjögrässtrå i vattnet. Såg inte heller någon fisk och inget sjöodjur... Men jobbigt var det!

Har inhandlat en ny bikini idag i försök att bli av med de fula ränder som blir av en trekantsbikini och som i stort sett är omöjliga att dölja vilka sommarkläder man än har på sig...
Ska visa den senare, vit med röda prickar. Gillade den faktiskt även om det kanske inte är jag direkt...

Hoppas ni alla haft en bra dag!

Sov Gottigott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0