Sjuk:-)

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag trots det trista vädret! Ganksa mysigt att vara inne och bara ta det lugnt kan jag tänka mig...

Jag har jobbat och som alla andra dagar denna vecka har det varit tokmycket att göra. Hann i alla fall med allt utom två saker plus att bjuda mina kära kollegor på lite jordgubbar! Mumma! Det som inte hanns med idag får jag helt enkelt ta imorgon. Inget brådskande och ibland får man prioritera ärendena. Så kära faster (som alltid bjöd mig på sockerdricka och popcorn) får vänta tills imorgon!

Alla övriga vill helst ha åkt igår... Ja, så ser det ut just nu. Men det är härliga utmaningar och jag hoppas på att ro hem allt!

När jag kom hem satt vi några stycken och planerade en möhippa och jag tror det kan bli riktigt bra! Det känns så nu! Till och med så att vi fått ihop det om det blir regn med en backup plan. Bra där av oss!

http://arielleman.wordpress.com/

Sjuk som rubrik, jag varför då? Jo, jag har haft feber sedan jag vaknade och dunderont i huvudet och halsen. Jag har typ ALDRIG ont i huvudet. Inte kul att ha det nu när det bär av mot Vansbro imorgon efter jobbet. Åhhh, jag som så gärna vill simma och kunna ta i. Jag ger mig inte i första taget, men inget mysigt direkt att stå på startlinjen och frysa redan då... Men starten är ju inte före lördag (Tjejsimmet) och söndag (Vansbro Tävling) så än finns det hopp.

Annars så är min kropp inte på humör alls. Det värker och de där veckorna när jag mådde relativt bra känns ganska avlägsna nu. Värktabletter flera gånger per dag är ett måste för att ens orka sitta upp eller kunna hantera en bil i rullning. Men vila kan man väl göra vid ett annat tillfälle.

Orkar inte skriva ett ord till, utan ska ta och krypa ner i ett varmt och väldoftande bad och tända lite ljus och bara njuta för en stund. Ligga och finurla och äta jordgubbar!

Spabads fontän Lotus Bay från Dimension One.

Lillskroten sover och jag antar att Mr Right ska ut och fixa i trädgården (eller det som ska bli en trädgård så småningom) trots att det regnar så jag har verkligen ett ypperligt tillfälle!

Så får det bli!

Kram på er och njut av kvällen!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Hej Tjejen!

Hoppas att du piggar på dig, jag ska hålla alla mina tummar för att det ska gå bra för dig att simma.

Men jag blir dock lite orolig för dig. Ta inte ut dig för hårt så du får lida massor över det efteråt... Lyssna på kroppen. Jag vet att det är du som bestämmer, men jag vill inte att du ska må sämre. Jag hoppas att det ger mer än vad det tar!!!

KRAM och som sagt, Lycka till!

2009-07-09 @ 21:46:57
URL: http://ulrikasjoblom.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej. ska du simma vansbro på söndag =)? de hade ju varit kul att köra, men någon gång ska jag allt göra det.så lycka till till dig :D. måste få fråga, har läst din blogg, tycker om den, men bli ledsen när jag läster att du har så ont.. varför har du de för? hoppas de blir bättre.. varma kramar elin

2009-07-09 @ 23:10:20
URL: http://elinelleh.blogg.se/
Postat av: Ullis

Jag menade att det är DU och inte Fibromyalgin som bestämmer, kanske var lite otydlig. Lät nästan som att jag avrådde dig, det var inte så jag menar för jag hoppas att du mår mycket bättre idag och att kroppen kommer vara mer samarbetsvillig i helgen så att det kommer att gå riktigt bra o simma!



Lycka till!

KRAM

2009-07-10 @ 09:00:35
URL: http://ulrikasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0