Midsommar... Yehhaaa!

Faktiskt så tänkte jag börja med att klaga på vädret, men struntar i det. Dels för att ALLA vet att det är pissväder och för att det faktiskt finns dom som inte bryr sig om väder och vind. Det finns andra saker som är viktigare i livet än att tjata om vädret.

Japp, står och försöker få ihop en tårta! Jag tror att den kommer bli riktigt god! Bilder kommer senare, även från igår då vi åt middag och Moa hjälpte mig med allt. Hon dukade så fiiint och fick en genial ideé att gömma tallrikarne under servetterna... Dukningen var på ett barns villkor och det var riktigt roligt.

Varför det inte är några bilder nu???? Jo, det går inte att ladda upp. Skittrist, men internet går liksom i ultra slowmoition.  Och orkar inte ta emot uppladdningen.

Hur som helst så har jag nu SEMESTER!!! I två hela veckor! Nice!!!!
Kan man börja bättre med midsommar i goda vänners lag? Idag ska vi vara i granngården och fira lite. Det blir till att sitta inne, men vad gör det? Imorgon bär det av till Fejjan.

Kan bara tillägga att jag har tillbringat ca 14 timmar i sängen i fosterställning. Det finns två orsaker, dels att kroppen värker och sedan en annan som ni kommer få reda på inom kort.... Men just nu har jag alltså masat mig upp ur sängen lyckats äta frukosten som Mr Right gjorde, dock med lite avbrott och vilja. Inte direkt njutbart!

Men jag tycker inte om att klaga och framför allt inte när jag vet de som har det sämre. Jag bhar bestämt mig för att imorgon innan det bär av till Fejjan ska jag ordna ett litet paket och ge mig ut och leta efter en speciell dörr!!!

Ska nu ta tag i min tarte så att den blir klar!

Jag önskar alla en superbra midsommar så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0