Nystädat

Japp, då var det torsdag och vår veckostädning är gjord! Så sköööönt! Nu är allt rent och fint och det är faktiskt ganska kul när man gör det tillsammans. Framför allt är det så skönt att nu kunna sitta i soffan framför Tv:n och bara känna att det i stort sett redan är helg:-)

Hade tänkt att träna idag, var till och med och träna, men fick se mig slagen, det gick inte på grund av värken i kroppen. Jag orkade inte ens 50 meter. Eller simmade mer, men mjölksyran gjorde sig påmind redan efter 50 meter. Kände väl det redan innan jag begav mig till badhuset, men envis som jag är så måste jag ju bara prova tills jag är överbevisad... Vilket jag som sagt blev väldigt fort idag. Åhhhh, vad jag vill må bra!

Moa tyckte det var kul att jag kom hem tidigare och jag fick världens kram och hela harangen av "jag älskar dig mamma, mest i hela världen". Jag fick pussa henne riktigt mycket tills alla mina pussar tog slut, och det var ju såklart jätteroligt. Hur kan pussarna ta slut? Tål att funderas på. Moa fick ladda lite genom att pussa mig så att hon fick sina sedvanliga pussar på ögonen och på munnen innan hon somnade!

Nu ska jag dricka mitt nya favorit te, blåbär. Ni som inte provat det, Friggs te med blåbärssmak är hur gott som helst!

Blåbär WEB.jpg

Nattinatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0