Vilken härlig dag!


Vaknade upp till ett strålande väder där solen smälter bort resterande snö och is! Det är så härligt och man ser ett ljus tändas för att det kanske ändå kommer en sommar fram över!!! (så klart, det gör det ju alltid även om det ibland känns hopplöst!)


Idag tänker jag inte tynga er med hur jag mår, behåller det för mig själv eftersom det inte är ett dugg bättre än igår! Tyvärr, men det är inte så kul för er att endast höra om negativa saker.

Snart ska jag göra mig i ordning och ta mig till jobbet. Måste "slänga" in Moa på dagis och försöka förklara att vi inte är klara med semestrarna på jobbet än. Hmmmm, ledighetslappen ska in idag på dagis... De är så goa på hennes avdelning så de har säkert förståelse för detta också:-) Måste erkänna att jag skäms lite att vi inte kan lämna in den i tid. Sådana små saker får mig att känna mig som en dålig mamma. Får reparera det på något annat sätt. Kanske smöra lite extra mycket.... Nej, skoja bara, tycker inte om smörande människor själv så det kommer jag definitivt inte göra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0