Picknick i lekhallen...

Hoppas ni haft en bra dag allihopa!

Jag och Moa har haft en bra dag! Vi började dagen med att handla inför Vårfesten med Moas förskola. Där träffade vi två kära vänner, jättekul att se dem och prata med dem. har inte hörts sedan innan vi åkte till Kreta. Hur som helst bestämde vi att vi skulle ses på fredag! Så kul!!!

Vidare till mamma och pappa för en fika och inhandling av lite mer färg till huset... Hem för att bjuda in våra nya grannar på en fika samtidigt som jag slängde ihop en sallad med quinoa, kyckling, bacon, sallad, majs, fetaost, paprika, tomat, gurka och så oliver så klart!

Sedan kom mr Right hem och hann bara byta kläder innan det var dags att åka in till Moas förskola för den årliga Vårfesten. Tyvärr hann vi inte mer än in i bilen innan det började rgna... Så vårfesten som skulle hållas utomhus fick helt plötsligt bli inne i lekhallen! Precis som förra året! Men varför bryta traditioner!?

När vi kom hem därifrån gick jag ut på en promenad med en av grannarna. Så klart det började osregna och åska. Vi vände, men då tittade solen fram igen, så det blev en runda i alla fall.

Nu är jag dödstrött, helt färdig. Tyvärr har jag lite ont i kroppen idag och har för första gången på en dryg vecka behövt ta värktabletter... Inte kul, men det är ändå mil ifrån hur ont jag hade för bara två veckor sedan. Så härligt och som jag skrev igår, så vill jag ju bara göra precis allt och lite till så fort jag känner mig bara lite bättre. Ingen tid får spillas då kroppen inte är förlamad av värk...

Sov gott allihopa!

(Glömde kameran idag, så det får bli bilder en annan dag!=


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0