Simma Vansbro???

Japp, sedvanlig söndagsträning och jag känner mig riktigt pig nu. Höll verkligen på att inte komma upp ur sängen. Var så stel och hade fruktansvärt ont. Det gäller att bita ihop och inte ge efter för värken, men väl 20 minuter in på passet kändes det ok. Så härligt! Nu räknar jag med att ha ca 2 timmar där det känns bra, men förhoppningsvis lite längre, för idag vill jag göra en massa saker. Vi ska handla förg till huset, skor till Mr Right, på kalas i granngården, handla till middagen... Ja, kan vi åstadkomma allt detta på 2 timmar så är jag glad och nöjd... Optimist som jag är.

Hur som helst så tror jag att jag har blivit övertalad av min simkompis att ställa upp i Vansbrosimningen i år. Jga har inte simmat det tidigare. Största anledningen till att jag inte gjort det är att jag verkligen har FOBI för att simma i kallt och smutsigt vatten.

Har ställt upp i ett öppetvattenlopp, för ca 10 år sedan, i Nyköpingsån. det var det värsta jag gjort. Stod beredd på strtlinjen och speakern säger att man ska se upp för ormar och inte simma för nära klippor och diken, det kan finnas taggtråd som man kan skada sig på... Psykologiskt...

Detta fick mig dock att vända och springa upp, för att sedan sätta fart ner i vattnet igen. Som sagt jag geraldrig upp, men det var det värsta jag gjort. Hatar gyttjan och det äckliga sjögräset som man kände mot kroppen... Wuuuuuiiiiih.

Tävlingsbild
Kanske kan jag vara en bland dessa i år???

Hur som helst så är jag så sugen på att försöka ställa upp i Vansbro i år, så jag ska undersöka det. Han har övertalat mig och jag tror det skulle kunna gå ganska bra. Jag vill ju vinna om jag ställer upp.... Ha ha! Kanske inte ska ha det som mål första gången.

Då har man ju ett bra mål att träna för också. Ja, så får det bli. Bara kroppen orkar. Visst är det konstigt, att man ska behöva tänka på det också. Det är liksom inte bara att köra på som vanligt och så som jag skulle vilja. Men om jag inte försöker så kan jag heller aldrig veta om det skulle funka!

Någon som vill haka på kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0