Tidig kväll

Jag är verkligen SJUUUUKT trött idag. Ögonen sitter ungefär en meter utanför ögonhålorna och de snurrar runt runt... Ja, jag är faktiskt sååå trött. Jag brukar inte vara trött, men man blir väl sliten av att resa...

Idag har vi hunnit en massa saker. Tvättat ALLA kläder som fanns i resväskorna. så skönt att de nu hänger på tork:-)
Vi har målat huset (ok, inte hela, men en hel del) fikat hos grannar och pratat med alla grannar runt omkring. Haft besök och så klart ätit middag. Just ja, eftersom det är söndag så har jag hunnit simma med. Sååå kul! Det kändes riktigt bra och jag simmade bra. Kul.

Tyvärr måste jag väl erkänna att värken har kommit tillbaka. Vaknade fyra imorse och kände hur den lamslagit mig igen. det är fasen inget kul. Har försökt ignorera den hela dagen , men nu går det inte längre. Ska ta en varm skön dusch och krypa ner i sängen efter att jag fixat naglarna.

Har börjat på en ny bok, ok, som vanligt har jag ingen aning om vad den heter, men den handlar i alla fall om en familj som försöker rädda en familjemedlem ur knarkträsket. Det visar sig att det inte är så lätt. De ringer och tjatar på alla myndigheter att de ska få hjälp att ta flickan till en avvänjningsklinik, men får nobben överallt. Tydligen är hon inte så borta än att hon är fullständigt medvetslös.

Helt sjukt, men det är ju så systemet i vårt samhälle funkar. Vill du ha hjälp och söker det själv får du nästan slåss för att bli tagen på allvar. Det måste ju vara bättre att sätta in resurser i tid istället för att låta det gå för långt. Det blir ju så klart både svårare och dyrare att göra någonting åt det ju längre tiden går.

Tycker jag...

Kram på er och sussa gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0