En liten seglats!

Det blev snabba puckar i fredags och vi höll på att missa båten... Min Älskade Mr Right fyllde år och som födelsedagspresent fick han en liten tripp till Åland. På grund av att vi blev kvar så länge på sjukan så kom vi precis i tid till att båten skulle avgå. Hur som helst så hann vi me doch jag tillbringade hela båtresan sittande. Visste först inte om jag skulle våga åka, men läkaren sa att det var ok om jag tog det mycket lugnt.

Väl framme tog vi en taxi till hotellet (enbart drygt 1 km från hamnen, men att ens tänka tanken på att gå var lönlöst). Väl framme så hade jag bokat bastu och poolen samt ett smarrigt fat med frukt. Så den närmsta timmen slappade vi bara där. Käkade sedan på hotellet och det var den godaste nachotallriken jag någonsin ätit. Super duper god! Sedan blev det bara Idol på rummet och mys.

Vaknade upp till ett strålande väder på lördagen och njöt av frukosten samtidigt som solens strålar värmde bra! Hade väl tänkt att gå en runda i mariehmn, men det blev tyvärr inget av det. Tog taxi (igen) till Mariebad där vi tillbringade dagen med att bada med Moa. Ungen badade i nästan fem timmar!!! Snacka om att hon älskar det. Perfekt planerat badhus som var lagom stort och man kunde sitta och fika samtidigt som hon badade och hade ändå uppsikt på henne hela tiden.

Kan verkligen varmt rekommenderas! Både sommar och vintertid. Dessutom mycket rent och fräscht, jag har ju sett en hel del badhus genom tiderna... Men detta var bra! Ingen stort eller så, men alldeles lagom:-)

Lagom trötta och sega tog vi åter igen taxi till färjeterminalen och åt ett gott julbord! Som vanligt blev det mest lax, potais, ost och bröd för min del. Tyckte inte att det fanns så mycket gott i varmrättsväg. Men vi hade trevligt och Moa fick träffa Ville Viking vilket var resans höjdpunkt:-)

Mycket taxiåkande blev det, hade mer än gärna gått och promenerat och eftersom det inte är några avstånd direkt i Mariehamn så hade det varit trevligt, men inte den här gången... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0