God kväll i stugorna!

Jag ber om ursäkt för det korta och lite konstiga inlägget tidigare, men mamma och pappa kom på besök precis när jag loggat in. Men det var så klart kul att se dem och pappa fick sin farsdagpresent. En massa lotter att skrapa i en jättefinburk tillsammans med hans favorit kolor, Rollo! Röda så klart. Jag hoppas han blev nöjd:-) (tror det och som alla vet så är det obligatoriskt att dela vinsten på lotterna med en man fick de av...)

Annars har dagen enbart bjudit på handling och att fxa några få ärenden för att snabbt lägga mig på rygg och vänta på att dessa förbaskade värkar ska klinga av när man varit upprätt för länge, dvs ca 30-40 min... Bakade en smarrig kladdkaka för pappa med färska hallon och en supergod chokladglasyr på. Kanske blir en likadan till jobbet på torsdag:-)

Vilade ännu en gång innan jag begav mig till badhuset för att simma ett lätt träningspass.
Huvudserien bestod endast av 50*50 meter med start 50´. Tyckte att det kändes riktigt bra och behövde inte ta i alls för att ändå hinna vila ca 15 sek. Så det var ett riktigt lugnt pass för min del!
Det är riktigt skönt, för simma kan jag göra utan att det sätter fart på några värkar och ärligt talat känner jag ingenting i magen när jag simmar relativt lugnt. Tar jag dock i och sätter fart på benen så kan jag tänka mig att det skulle kännas betydligt sämre. Vågar dock inte utsätta mig för det efter doktorernas stränga order att ta det lugnt. Men det var de som rekomenderade simning, vilken tur för min del:-)

Jag tänker inte sysselsätta mig med att skriva och er med att läsa det som hänt sedan mitt senaste seriösa inlägg. Eftersom det dock är måndag så kan jag bara säga att vi hade en underbar helg tillsammans som var extremt lugn. Åkte upp till Leksand i fredags och mös i vår hyrda stuga hela helgen för att hinna med ett besök i Orsa och i Mora för att se på hockey. I Orsa besökte vi Björnparken och såg en massa söta björnar som man verkligen bara vill krama och gosa med... Tror dock inte att det rekomenderas:-) Såg fyra tigrar, shit, vad stora de är och en massa äckliga vargar. Isbjörnar, ugglor, lodjur och rävar fick vi med se. Och vargar, gillar inte riktigt dem alltså. Inte fina på något sätt, bara en ganska läskig blick...

Leksand vann med 6-2 mor Mora efter en riktigt rolig match. Moa är helt fascinerad av ishockey! Satt still hela matchen. Ganska bra av en treåring!

På väg hem besökte vi badet i Borlänge, jag satt mest och kollade på, kunde liksom inte direkt röra mig utan att jag trodde förlossningen skulle starta. Men Mr Right och moa hade hur kul som helst. Badade och lekte i alla olika bassänger samt åkte vattenrutschkanor som såg otroligt roliga ut... Vill med:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0