Klart!


Nu är sängen bäddad och grodan sitter på plats! Eftersom vi inte vet om det är en liten tjej eller en liten kille som just nu bor i min mage så fick det bli lite grönt och gult tills bebben ploppar ut. Och jag vet att en hel del säkert reagerar på att vi fixat och så och jag är fullt medveten om att det kan hända vad som helst, men som ni säkert vet så vill jag ha koll på allt och att allt är klart. Det vill vi båda förresten. Just nu sover Moas dockor mest i sängen...

Perfekt med wallies på väggen. Lätta att sätta dit och jättelätta att ta bort och byta ut mot andra! Är ni intresserade kan ni kolla in på www.inreda.com där finns det massor!

Appropå bebben så vaknade jag två gånger i natt och var på vippen att väcka Mr Right. Hade riktigt ont vid värkarna, men han var ju som sagt ute och jag tror inte att han hade varit till ett bra sällskap i ett förlossningsrum... Men det var bra nära och hade han inte varit ute så hade jag definitivt väckt honom i alla fall. Det känns inte 100 nu heller men betydligt bättre. Oj, man blir ju ganska tålig av detta. Jag undrar hur jag kommer att reagera då det verkligen sätter igång, undra om jag ens kommer tillåta mig att åka in!? Jag vet ju liksom inte riktigt hur ont det gör eftersom smärttröskeln liksom ökar och vänjer sig hela tiden... Tur att de har bra koll på mig!

Börjar dock längta enormt mycket nu! Men tror att Mr Right väntar och längtar ännu mer. På något sätt så längtar man mer andra gången. Man vet vad man har att vänta sig och detta lilla liv är verkligen efterlängtat! Av oss alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0