Bye bye Egypt...

Idag hade jag hoppats på att kunna säga Bye Bye Sweden, men icke. Det blev inte så denna gång. Läkaren har nekat mig att åka så jag får vackert finna mig i att stanna hemma. Min första tanke var " Det skiter jag i, säg och skriv vad du vill, men jag åker ändå..." Men när jag satt i bilen på väg till jobbet och tänkte igenom saker och ting så insåg jag att de har nog rätt. Det är inte värt att riskera mitt, Moas och bebisens liv på grund av att jag så gärna vill till solen och sola. Det finns kvar och kommer inte att försvinna. Så med mycket vemod och förfäran fick jag så vackert boka av min resa. Inte roligt. Väskan som står packad kommer att bli uppackad imorgon igen. Fasen vad trist! Åhhhhh, jag blir så less. Men jag ska vara hemma och bara mysa med Moa och mr Right. Jag får ju även lite pengar tillbaka på resan som jag kan shoppa för....

Om man nu ska se positivt på det och det ska man ju:-)

Hur som helst så hade jag, jag som jobbar i resebranchen, nu fått erfara hur det går till att boka av en resa utan avbeställningsskydd via researrangören. Lite krångligare, lite bökigare, tar lite längre tid att få ersättning, men jag är evigt tacksam för att vi i alla fall hade avbeställningsskydd via banken!!! Så nu får jag vackert vänta på lite pengar som jag kan inkassera... Man lär så länge man lever och kanske är det värt att ta avbeställningsskydd nästa gång... Ha ha, som pricken över i:et så hat vi bokat resa till i maj, och då har vi såklart inte heller något avbeställningsskydd... Bra jobbat tjejen!!! Men jag lovar att jag kommer att lura på ALLA avbeställningsskydd nu. Av egen erfarenhet.

Nu ska jag lägga mig och läsa en av böckerna som jag köpt för att ta med mig på resan... i hemmets lugna vrå och försöka njuta av vetskapen om att jag i alla fall har semester nu:-)

Kram Kram

http://www.freewebs.com/gingacrazy/mirandanallar.htm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0