Kan inte stå upp utan sammandragningar

Hmmm, känner visst att jag varit för mycket på benen igår och idag. Fasen, kan inte ställa mig upp utan att få skita ont i magen och ut i ryggen. Magen blir hård som ett bowlingklot och det trycker på bra neråt. Läskigt faktiskt.

Tycker själv inte att jag gjort speciellt mycket. Igår firade vi minkära syster yster och hennes trevliga sambo som båda fyllt år. De hade gjort en supergod äppelkaka efter höstens skörd... (eller inhandlade äpplen skulle jag tro...). Fikade en stund i deras mysiga lägenhet i trevligt sällskap. Innan vi kom hem till dem var vi så klart tvugna att ta ett varv på IKEA i Kungens Kurva, vilket jag aldrig mer tänker göra om... Kändes väldigt rörigt och detvar ungefär en miljon människor där. Jag tyckte vi skulle skita i att betala och bara lämna vagnen och ta det där någon annan dag... Men min kära Mr Right skulle aldrig lämna vagnen bara så där, så han stod snällt i kö i 45 minuter medans jag och Moa käkade korv, sittandes med täta sammandragningar. Moa tyckte jag såg lite konstig ut ibland och frågade om korven smakade äckligt... Ha ha, finns ju för övrigt ingen godare korv än den på IKEA!!!

När vi åkte hem igår kväll så hade jag ca tre minuter mellan sammandragningarna och det var faktiskt riktigt läskigt och det gjorde sjukt ont. Detta innebar att träningen blev inställd för min del och horisontalläge i soffan. De försvan efter ca tre timmar, men fasen jag blir ganska skrämd av det.

Idag var jag och Moa och badade en sväng och sedan då vi ätit blev det lite simning. bara skönt glid. Tyvärr fick jag ett ryck och kom på att jag lika gärna kunde handla när jag ändå var i närheten... Inte bra tjejen... Sammandragningarna kom med besked och jag kan faktiskt inte stå upp just nu utan att det smärtar otroligt. Ligger jag ner gör de i alla fall inte ont... Jag hade tänkt fixa här hemma och byta ut det lila till lite höstigt grönt, men det får vänta... Just nu går det verkligen inte.

Så jag ska försöka förflytta mig till sängen och sova bort dem... Hoppas på att vakna utan en sammandragning och imorgon ska jag bara vara hemma och njuta av att ligga på soffan och läsa en bok!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0