Ledig imorgon!!!

Ha ha! Visst känns det bra att börja jobba efter semestern en dag för att sedan ha en dag ledigt!? Jobbar i och för sig på lördag, men det är då det.

Var i alla fall kul att vara tillbaka på jobbet och jag hade riktigt mycket att göra vilket gjorde att dagen bara försvann. Tittade på klockan halv två och insåg att jag för länge sedan borde gått på lunch. Men jag var ändå inte hungrig... Kan ju bara bero på en sak att magen fylls av någonting helt annat än mat just nu. Köpte i alla fall min specialare; grekisk sallad utan lök men med avokado... Like it. Tyvärr fick jag i mig avokadon och ett bröd sedan var jag tvärmätt. Har inte fått i mig så mycket mer heller, en macka naturell och en halv kopp te... Känns inte som någon nyttig dag, tur att frukosten som vanligt bestod av en held del!!!

fattar inte, borde man inte vara mer hungrig när man är gravid!? Men å andra sidan så har jag känt mig stor som ett hus idag. Kanske att den lilla krabaten ligger på något specielt sätt!? Gillar inte riktigt den där känslan av att känna sig proppmätt jämt.

Hur som heslt så skulle vi städa ikväll, men det funkade inte efter en dag på jobbet utan det blev lite mys med Moa och sdan hamnade jag framför "mammas pojkar".

Mouhahahhha, vilket jXkla program. Att de kan göra Tv av precis allt. Herregud säger jag, ord är överflödiga. Att man kan sänka sig till den där nivån... Och ens tänka tanken att ställa upp... Alla gör ju ioch för sig som de vill, men det känns som att det måste finnas bra mycket viktigare saker att ägna sin tid till.

Ja ha, så ledig dag imorgon vad betyder det!? Jo, läkarbesök, såklart, vad trodde ni!? Sedan blir det en fika med vännen på stan för att åka hem och slappa och vila! Nice day!

Ha en underbar dag imorgon, men först sov trött och dröm sött!

Kram Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0