Bara skrotan är vaken...

He he, skrotan, undra var det kom ifrån bara sådär...

Ligger i soffan med datorn i knät och myser i min nya morgonrock (ok, två veckor gammal, men känns fortfarande så där härligt ny och mysig och luktar fortfarande nytvättad...) och fryser... Vet inte varför, men riktigt ruggigt om händerna och fötterna.

Igår hade vi infokväll med jobbet, intressant och kul att så många kom. När jag kom hem hade Mr Right gjort eld i kaminen. En underbar känsla av mys och värme. En kopp choklad och macka framför brasan blev det innan man kunde somna till ett sprakande! Då frös jag i alla fall inte.

http://surftips.blogspot.com/2008/12/sprakande-brasa-som-skrmslckare.html

Har tillbringat kvällen med att kolla på Lyxfällan. Oj vilket stolpskott... Tycker de verkade ganska menlösa och undrar om det verkligen gick upp ett ljus vad de höll på med. Vilket jag verkligen hoppas med tanke på att de hade en treåring och ett barn till på väg! Jag får lite ångest av sådana situationer. Det kanske egentligen inte behövs så mycket för att hamna i en liknande situation, men det får mig att känna kalla kårar. Usch, vilken hemsk tillvaro. Jag tror att dagens samhälle är en stor bov i det hela. Det är ju trots allt ganska sällan man ser sina pengar, det är på något sätt enbart siffror som ökar eller minskar (för det mesta minskar de, utom en gång i månaden...). Förr i tiden då hade man sina pengar fysiskt och var de slut så var de. Nu går det ju tydligen att låna hur lätt som helst och hur många tänker egentligen på räntan som är otroligt hög på de där smålånen. Jag skulle ALDRIG ta ett sms lån. det finns liksom inte i min värld.

Appropå pengar så har jag faktiskt beställt så kallade Wallies på www.inreda.com . Ett enkelt sätt att förnya och göra tex barnrummet lite roligare och mer personligt. Det är två veckor sedan jag beställde dem, och betalade, men har ännu inte sett röken av dem. Om de inte har kommit imorgon får jag ta och ringa och kolla upp vad som hänt. Tänkte fixa lite i Moas rum. Vi har inte direkt gjort så mycket på väggarna vad det gäller tavlor och så sedan vi flyttade in eftersom vi inte riktigt vet hur vi vill ha det. Hon har lite tavellister med fina böcker och ramar på, men mer än så är det inte just nu. Så vi tänkte att det skulle få bli lite mer ombonat!

W12234 - Pretty Stitches, Wallies Cutouts, Små Wallies
Bland annat dessa söta blommor som vi tänkte göra något fint och mysigt av vid sänggaveln.

W16003 - Grape Chalkboard - 4 ARK, Wallies Peel and Stick
Hittade även häftiga ark som man kan sätta på väggen eller på bordet (lätt att ta bort med vatten om man inte vill ha dem kvar och lämnar inga fläckar (ska inte göra det...)) och sedan akn man rita på dem och sudda ut igen. Ungefär som dåtidens griffeltavla...

Jag tor det kommer bli finfint! Kul att fixa ska det bli i alla fall. Och de där pengarna jag betalade med så jag aldrig till förresten...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0