Ineffektiv dag...

Ja, verkligen måste jag säga. Jag har inte gjort många knop. Det är såååååå boring att vara hemma och särskilt när man är hemma själv. Nu har visserligen Mr Right och Moa anlänt, men de är ute i trädgården och leker med garagegrunden... Det enda jag har gjort idag är att sätt på en tvättmaskin och sedan lägga in det i torktumlaren... Väntar på att den ska bli klar och så ska jag ordna lite mat. Idag blir det bakad potatis med två röror. EN med skinka och purjolök och en typ Skagen. (Dock inte Skagen för min del, klarra inte av räkor även om jag mer än gärna skulle äta dem, för jag gillar det verkligen, men inte min mage...)

Sallad till såklart och kanske något gott bröd jag kan rota fram ur frysen...

Som ni ser så har det inte hänt mer än så, men en glad nyhet är att magen må mycket bättre!!! Hoppas det håller i sig under helgen!

Förresten, är inte jätteinsatt, men vad har egentligen Anna Anka gjort som är värt att komma ihåg förrutom att gifta sig med Paul Anka!? (och verka ganska korkad...)

Kram så länge!

Kommentarer
Postat av: Erica

Grattis till tillökningen och hoppas att den lilla är snäll mot sin mor och håller sig på plats tills det är dags att titta ut.



Ja du, Anna Anka hon har ju faktiskt haft en replikroll i Dum Dummare, och kommit tvåa i Fröken Sverige och sen gift sig rikt. Får ju inte missa Skavlan ikväll då kanske hon berättar mer om vad hon gjort som är värt att lägga på minnet!

Ha en trevlig kväll och helg!

2009-09-25 @ 18:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0