Lördag eftermiddag 12/9

Haha, kom inte på någon roligare rubrik än så, men å andra sidan så är det ju just det det är nu. Så varför inte liksom...

Veckan har knallat på i sitt vanliga mak. Jobb, dagis, mat, träning och städning så klart i torsdags. Alltid lika skönt att sjunka ner i soffan efter att vi dragit fram som det lilla städteam vi är här hemma. Rent och fint och en underbar doft av rent!!! Så mysigt.

Kollade på kändisdjungeln
Deltagarna i Kändisdjungeln. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
som var på när jag kom hem från träningen igår. Tyckte det var så där. Lite överdrivet. Stackarn, ska man stå med en massa äckliga djur krypande runt huvudet i en rymdkula för att tjäna ihop lite mat... Det kanske blir roligare, men lagom att vila ögonen på medan man umgås med sina kära i soffan. Käkade en massa goda grönsaker som vi dippade. Mumma!

Upp imorse för att jobba, men det blev en mysig lördagsfrukost tillsammans med varm choklad och vispad grädde (!?), nyttiga mackor med en massa grönsaker på och färskpressad juice. Man måste ju kompensera grädden på något bra sätt... Hann med lite fix på jobbet, det var ganska lugnt så nu har vi skyltat om och städat!

Eftermiddagen ska vi tillbringa hemma och vänta på ännu ett bustroll som ska komma och sova över här. Moas kusin ska sova här och de två har det verkligen kul tillsammans. Ska laga lite taccos oh sedan mysa med bad oh bastu.
http://littlemook.wordpress.com/2009/06/02/delicous-food-nachos-tequila-mole/
Mycket mysa låter det som, men det är det humöret jag har just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0