Lugn och skön söndag

Oj, vilket underbart septemberväder det är idag! Helt underbart verkligen. Jag ÄLSKAR, som ni vet, när solen lyser. Denna helgen har spenderats till att umgås med varandra och ta hand om mig själv. Lite mysigt. Hann dock med ett simpass, men tog det väldigt lugnt. Men det kändes bra i magen och det blev inga sammandragningar som jag påtagligt märkte av. Dock har jag och Moa varit och handlat veckans mat och ett varv där kändes och det började genast komma sammandragningar med var femte minut. Hem fort som 17 och bara slänga sig på soffan... Så nu känns det bättre igen. Ska ladda inför middagen och imorgon är det ju jobb igen.

Jag har peelat kroppen, tonat håret, filat fötter och naglar, gjort ansiktsmask och till sist målat naglarna såväl på fötter som på händer! Skönt fräscht inför jobbveckan. Det tar egentligen inte så lång tid så egentligen borde jag göra det lite oftare, men nu ska jag försöka göra det en gång i veckan!!! Hela jag känns ju mycket fräschare!!! Ok, jag tror inte jag ska tona håret en gång i veckan, men resterande...

http://tessmemoarer.blogg.se/200207233856_en_hrtoning_jag_varmt_rekomender.html
Jag gillar Loreal´s hårtoningar. Enkla att applicera och lämnar en fräsch doft efter sig. En del toningar kan verkligen lukta en massa konstiga saker och lite stickande i nosen. 

Snart ska jag ta mig i kragen och fixa till en smarrig middag med fläskfilé, bacon, majs, harricoverts, ärtor, morötter, purjolök, rödlök, körsbärstomater, parmesan m m (om man kan trycka i mer i det där...) och en smarrig fond. Ska ha ris till det där och Moa sa precis att hon tyckte det lät väldigt gott... Lilla gourmet tjejen!!!

hade ju tänkt ta en bild på den goda gyrosen och tzaziken vi käkade igår. Men min kära lilla sambo har förlagt kameran någonstans... så om ni nu ser en kamera så kan ni väl lämna den till mig.... Pleassssse!
SONY Cyber-shot DSC-W290 svartBorta.... Sökes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0