Första söndagens simpass

Såååå, då var träningen igång igen. Efter nästan två veckors uppehåll och vila från allt vad träning heter. Skönt på ett sätt att inte träna, men shit vad dåligt jag mår. Känner mig så ofräsch, äter sämre mat och mycket mera onyttigt och känner mig bara degig. Huvudet blir trött av att inte träna. Men så är det väl om man är van. Men å andra sidan så behöver kroppen återhämtning och man behöver sakna det. men jag är och blir en mycket trevligare och roligare person om jag aktiveras.... ADHD DAMP kanske:-)

Hur som helst så går det trögt nu när man inte simmat på ett tag. Vattenläget lika med noll, fartkänsla lika med noll och ork lika med noll.

Oj, jag inser att jag har ganska mycket att jobba på!

Idag körde vi ett jobbigt pass om än inte så långt där huvudserien var

16*25 medley 12,5 max
8*50 frisim
4*100 frisim
2*200 frisim
400 frisim

Teknikfart, dvs fart 2-3, där man orkar hålla i tekniken bra. Kör just nu uppbyggnad. Men även om det känns tugnt så går det hyfsat fort. Låg på samma tider som från VM så det är väl ok.

Men det kan bara bli bättre!!!

Kommentarer
Postat av: Tova

Visst är det otroligt skönt när man kommer igång med träningen igen; själv har jag kört några jympapass nu för första gången sen jag var gravid, haha.

Samtidigt tycker jag det var skönt med en "vilopaus" för en gångs skull - och nu har jag extra mycket energi och lust känns det som :)

2010-08-23 @ 16:09:34
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0