Lucia 13/12

Och Moa får inte gå till dagis. Förstå vilken ledsen tjej vi har här hemma som har övat luciasånger länge för att kunna sjunga ordentligt i luciatåget. Såååå varför är hon inte på dagis!? Jo, vi har legat magsjuka sedan i lördagskväll. Ingen höjdare kan jag lova, men det vet ni väl alla att just magsjuka är det värsta man kan råka ut för. Särskilt när man ska ta hand om andras spyor... Ugha.

Idag är i alla fall jag och Moa hyfsat pigga och ska kika på lucia på tv. Inga pepparkakor här inte utan rostat bröd med the och blåbärssoppa... Det är grejer det! Jag har dock lovat damen att hon (om vi inte blir sjuka igen) får gå till dagis på onsdag och då vara lucia... Antar att hon kommer vara ganska ensam om det, men hon vill ju så gärna, så varför inte!?

Tyvärr missade vi även luciatåget i badhuset igår och tävlingen som hon såååå gärna ville simma. Men så är det ibland. Lite trist, för simklubbens luciatåg är något extra och man fylls av julstämning på ett härligt sätt.

Synd.Och bara; håll era barn hemma om de är magsjuka, enligt vårdguiden ska man vara symptomfri 2 dygn för att få gå på dagis osv. Man kan vara pigg redan dagen efter man mått som värst, man för fasen, se till att de ÄR friska och INTE smittar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0