Tävling - 2 vinnare vinner podukter från Cliniderm

Jag har fått äran att som Buzzador prova och buzza Cliniderms nya, förhoppningsvis fantastiska, produkter!!!
Cliniderm finns och säljs exklusivt på Apoteket och är speciellt framtaget för oss som bor i Norden och dagligen kommer i kontakt med klimatet här. En specifik klimatblandning skyddar mot  nordens låga luftfuktighet och stora temperaturväxlingar, och innovationen Skin Protection System hjälper dig att maxa effekten av din hudvård. De nya förpackningarna är lufttäta, hygieniska och lätta att tömma. Och dessutom snygga på badrumshyllan!

Gå in på www.cliniderm.se för att läsa mer om dessa mirakelprodukter för oss i norden!

Nu har du chansen att bli en vinnare av 1 presentförpackning med Clinidrms prdukter!!!Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att svara på tre frågor samt motivera varför just du ska vinna. Enkelt va!? Då kör vi!!!

1) Vad innehåller alla produkter?

2) För vilka är denna produkt särskilt utvecklade för?

3) Varför ska man använda ett serum?

Kom ihåg att även skriva en motivering om varför just du ska vinna i kommentarer!!!

Ni mailar svaren på frågorna till mig  jojjo_37@hotmail.com senast den 23 januari.


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej hej!! Jag har mailat dig nyss!Här är min motivering:Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!Hoppas på tur!!

Kram//Malin

2011-01-05 @ 22:39:02
Postat av: Hanna Fornhem

Hej!Jag mailar dig svaren på frågorna!Min hud kan absolut inte beskrivas som klädsam porslinhy. Om ögonlocken flyttar på sig när man sätter ögonskugga och kråkfötterna vid ögonen spretar mer än ögonfransarna behövs något bra. Hoppas att jag har turen att få prova om Cliniderm är det jag behöverMå gott!

2011-01-07 @ 19:32:49
URL: http://hanna.fornhem.se
Postat av: Elin J

Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!Mailade dig precis nyss!

Mvh Elin

2011-01-23 @ 13:39:14
Postat av: evamar

Jag har mailat dig nyss.påfrestningar för huden.

Vi lever dessutom i ett samhälle där livsstil ställer höga krav – både yrkesmässigt och privat."Så står det på Cliniderms sida och det låter precis som om de hade intervjuat mig innan de skapade sina produkter. Jag vistas både inne och ute dagtid och det leder till hudproblem. Testar gärna detta märke som är nytt för mig för hittills har jag inte hittat nåt som funkar.Nu hoppas jag på tur!Kramevamar

2011-01-23 @ 15:14:08
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Elin J

Mitt mail studsar bara tillbaka, men jag tror jag har fått iväg det nu i alla fall...

2011-01-23 @ 17:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0