Var det värt det!?

Sitter med näsan i böckerna och har djälvulskt ONT. När tar det slut!? Men man klan inte bara vara hemma och ha det trist så idag bar det av till Täby Centrum för att försöka fixa lite julklappar. Lättare sagt än gjort med två barn. Tur att underbara vännen var med och hennes söta lillprins:-) Vi hade varsin vagn med en klättermus i att hålla reda på. Selen som vi ALDRIG använt till Moa kommer väl till pass nu. Jag gissar att den kommer bli mycket väl använd! Armarna är låååånga på den lilla mannen och hjärtat var mer elle rmidre i halsgropen hela tiden i varenda affär. Så snart vi kommit fram var det mat och toalettbesök om vartannat kändes det som. Hann kanske med hälften av de saker jag hade tänkt, men det var trevligt och jag antar att jag kommer skratta åt det sen...

Fick i alla fall köpt det som ska bli presenter till Moas dagisfröknar. Måste man köpa presenter till dem varje jul och varje sommar!? Man blir ju mer eller mindre ruinerad. Det är liksom inte bara en fröken, det är fem plus praktikanter, städerska och de som jobbar i köket... Förväntar sig fröknarna att få någonting av varje barn? Eller är det bara jag som har tvångstankar att jag MÅSTE fixa någonting varje gång!? Och till alla!? Men det känns taskigt att ge till fröknarna och inte till stackarna som sliter med lokal och mat... Och praktikanterna? Men ska alla få utom dem, de som är där för att lära och säkert engagerar sig mer i våra barn än vad många av den ordinarie personalen gör, ska de då bli utan!? Nej, inte i min värld... Den ska ju vara så rättvis som möjligt, men till vilket pris!?

Vi har köpt små ljusstakar som vi ska ha ljus i och lite choklad i och sedan slå in dem i lite cellofan. Appropå cellofan så kommer jag ihåg första gången som vi skulle fixa lite presenter till dagisfröknarna. Då var det blockljus och någon stor glas"kruka" med kaffebönor i som jag skulle slå in i cellofan. Bad min Älskade Mr Right att köpa cellofan kvällen innan vi skulle ge dem... Det var bara det att han kom hem med PLASTFOLIE!!!

MOhahhhaHAHAHMOA!


Så var denna dag värd värken?! Ja faktiskt!

Nej, nu är det BEDTIME för mig!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Hahahaha, killar...Du Johanna, jag har jobbat på dagis och som fröken förväntar man sig inte att få julklappar!!!

Mitt råd är att du ska skippa det dåliga samvetet till sommaren och till nästa jul. Ni kanske kan köpa EN grej som tillhör avdelningen? Kanske en tavla eller nåt annat som finns kvar som minne av Moa?

Stor KRAM

2010-12-10 @ 10:12:35
Postat av: Ullis

Jag röstar på en tavla el dyl till avdelningen och lite choklad till kokerskan och ständerskan vid nästa jul.Du frågade om middagen jag lagade i torsdags.

Jag rörde ihop:

soltorkade tomater, vitlök, turkisk youghurt och stark "mögel" ost. Röran lade jag på filodeg och på röran strimlade jag vegetarisk snitzel innan jag penslade med ägg och vek ihop det som ett paket.

Det blev smakrikt och GOTT!Kram

2010-12-12 @ 19:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0