Akuten i 3 timmar... så slutade en underbar lördag...

Igår hade vi en perfekt lördag till att börja med! Tog långfrukost med en massa smarrig frukt och ägg, och såklart varm choklad. Mös med Moa och pysslade lite när Mr Right gjorde skidspår till mig. Medan jag åkte skidor lekte Moa i snön och ville verkligen inte åka innan hon hade övat ordentligt... Hmmm, vet inte var hon hade tänkt göra det... Hugo sov i vagnen och Mr Right vandrade som vanligt runt bland grannhusen:-)

Vid två kom våra underbara vänner för en fika. Så kul att se dem igen och tjejerna lekte som aldrig förr. Jag gjorde ett försök med att åka skidor tills jag fick lite färg i ansiktet så jag inte skulle känna mig så blek bredvid dem... De var riktigt bruna och fina efter två veckor i Thailand. Dessutom fick både Hugo och Moa så fiiina presenter:-) Tusen tack!!!

De stannade även för middag vilket var trevligt och så klart ännu mer kaffe!!! Nu smider vi planer för en resa tillsammans, måste bara bearbeta våra kära grabbar först, men det låter ju onekligen positivt!!! Det skulle vara så extremt kul!!! Kikade på bland annat Thassos, en grekisk ö som verkar helt underbar. Hoppas hoppas hoppas! Gud vad kul det skulle vara, en tjejkväll då och då och man kan göra saker tillsammans, ja helt enkelt perfekt!!!


Hur som helst så har vår lilla tuss Hugo haft ont i magen tre kvällar och verkligen skrikit tills han somnar och han är INTE hungrig. Blir dock lugn av bröstet, men jag vill inte vara en männsklig napp utan tycker att han enbart ska äta där. Känns lite skumt att bara ligga och snutta utan att han vill äta... Men testade i alla fall igår, men han verkade få ännu mer ont i magen och skrek typ tills han tappade luften och andades med ett konstigt väsande ljud. Så vi ringde tillslut sjukvårdsupplysningen och de tyckte vi skulle åka till akuten. Sagt och gjort, lätt tre timmar går där... Tur att jag kunde vila ögonen på OS...

De tyckte också att det lät lite mystiskt, men kom fram till att han troligtvis inte kan bryta ner mjölken än och saknar ett enzym, men han är för liten än att ställa en diagnos på. Men i alla fall så var det mest troliga någon form av kolik och att han får en massa gaser i magen och de gör i sin tur att det gör ont i magen i tjocktarmen vilket gör att han skriker... De väsande ljuden kan tydligen vara en form av astma eftersom både jag och Mr Right har det och att lilla tussen får lite jobbigt att andas då han skriker och blir ansträngd. Det var i alla fall inget fel på hans hjärta och lungor. Skönt.

Sedan dess har han varit superlugn och sov i stort sett hela natten, lite mat vid fem för att sedan somna om. Shit vad orolig man blir för de små liven... Det var en otroligt bra läkare som förklarade hur bra som helst. Så nu måste vi vara extremt försiktiga att träffa förkylda personer för att undvika ansträngd andning. Just nu ligger min ängel i famnen och sover medan Mr Right och Moa är på Plask och Lek. Så nu ska jag ha en superduper mysig stund med Hugo Boy!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0