God kväll!

Såååå, då har man jobbat och fått känna på hur alla andra har det med att vara inne om dagarna när solen strålar utanför... Men vet ni, det var kul! Gillar ju att jobba, även om det var ganska lugnt, fick dock en del saker att bita i, men halva dagen var ju kvar när jag kom hem! Cyklade som en galning hem, gissa om svetten lackade!?

Väl hemma blev det så klart kaffe och bulle, standard fika en lördag efter jobbet. Jag, Moa och parveln Hugo drog ner till sjön och mös en stund innan det var dags för att åka hem till grillen och MAT! Gott. Har sedan lagt Hugo och avnjutit lite vin på altanen i solnedgången. Gott! Moa var uppe länge och vi satt och spelade. Gud, hon är så mysig och rolig just nu! Härlig fas.

Nu är det fotboll som gäller och imorgon blir det häng med vänner! Nice, solen får gärna vara med. Men hörni, fasen så varmt det är. Svettas ju hur mycket som helst på nätterna. Känns som man är utomlands, I like!!!! Har inget emot värmen alls. Så underbart och kroppen hänger med!

Igår var det lite tjejmiddag hos min underbara vän! Tack så mycket! Riktigt gott och superduper trevligt! Mat och dryck smakar så gott i goda vänners sällskap. Tack!

Nu ska vi fixa lite med kort osv i datorn, mindre kul, men vi är tvugna, får inte in ett enda kport till och vi vill inte heller ta bort enda till... Dålig ekvation det där...

Hoppas ni har en underbar kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0