Min lilla rövare

Ja ni, hur natten har varit, bra trots allt. Dock var den lilla mannen vaken och hade superkul i sin säng mellan kvart i två till kvart över fyra. Men annars har jag inte störts av honom och det är ju betydligt bättre än då han legat inne hos oss där jag hör honom konstant. Men det är alltid lika kul att kika ner i spjälsängen och gissa hur han ligger, för garanterat så ligger han inte som han gjorde tidigare då man lämnade honom. Han är aktiv den lille mannen!

Nu tror jag att han somnat igen i alla fall och undrar vad jag ska ta mig för idag!? Enligt Moa är det väldigt viktigt att vi åker och köper de märken hon tagit... Såklart!
Funderade tidigare på om vi skulle ta och åka till det nya utomhusbadet som öppnat. Pooler, jag älskar pooler och Moa likaså. Hugo är inte heller nödbedd då det gäller bad och mr Right kan vara hemma och jobba i lugn och ro. Kan det bli bättre!? Men solen verkar bli mer och mer skymd av moln, så det kanske blir någonting annat!?

Tänkte i alla fall passa på att städa lite medan Hugo sover nu. Himlans roligt, NEJ, men skönt när det är klart och badrummen måste verkligen rengöras!

Ha en underbar dag så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0