Det här med rutiner

Det känns som Hugo är full med rutiner som rätt som det är svänger ganska fort...

Han har ju som ni vet alltid sovit klockrent hela nätterna och man tror att det alltid kommer vara så. Enda gångerna han vaknat förrut är när han varit sjuk. Men så är han frisk och man tror att han ska sova som han brukar. Men icke... Helt plötsligt har han vaknat två nätter vid 2 och varit tvärpigg. Ligger och snackar en hel massa och verkar allmänt njuta av livet... Vilket jag INTE gör den tiden. Kanske sovandes men inte i vaket tillstånd. Sedan har han i och för sig somnat om, men sovit så ytligt att han mest vaknar till hela tiden.

Dags rutinerna har också ändrats nu. Just nu så blir det gröt vid nio vilket han nu äter med en väldigt god aptit sedan brukar (brukar... två dagar) sova från kvart i tio till kvart över tolv ungefär för att sedan äta och somna om tills halv fyra-fyra cirka. Äta och vara vaken tills det är dags för nattning vid sju... Han har de senaste dagarn ätit ett mål mindre med ersättning, kanske är det därför han vaknar på natten och egentligen är hungrig!? kanske får försöka trycka in det där "mellanmålet" vid fem igen!? Hellre det så att han sover hela nätterna igen.

Men faktiskt så njöt jag av att höra honom snacka i natt. Så gulligt. Tänk vad mycket han hade att berätta, lite tokig tid att göra det bara.




Skillnad!? Snart fyller han 5 månader!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0