Dagen

Snö igen... Tydligen skulle det övergå till regn senare under dagen. Inte direkt vad jag vill, och säkert inte så många med mig heller. Varför!? Ja det kan man fråga sig, tänk snart är vi på Cypern, bara drygt en månad kvar och där hoppas jag verkligen inte att vi ska behöva skotta snö:-) På tal om resa, vi måste ta oss till Polisstationen och göra ett pass till Hugo. Kan vara på tiden att ta itu med det snart. Det tar väl i och för sig bara cirka en vecka, men nu är det snart påsk och sedan bara en månad kvar. Tycker det är lite konstigt att barns pass gäller så länge som de gör. Vi tog på Moa när hon var cirka 4 månader och man ser ju knappt att det är Moa nu...

Annars så bjuder denna dag på läkarbesök, som jag skrev om igår. På ett sätt hoppas jag verkligen inte att de hittar något tok på lilltussen, men samtidigt så VILL jag att de ska hitta NÅGONTING så att vi får en förklaring och i så fall vet vad det är för någonting som gör att han låter så när han andas då han rör på sig.

Det lär ju visa sig om några timmar...

Kanske blir det en sväng till mamma och pappa innan det är dags att åka hem och laga mat. Jag känner verkligen för att vara en riktig hemmamamma idag:-). Oj, kom de orden från mig... Nä, men käka middag ihop, sitta länge och prata och efter det spela spel eller leka med Moa och Hugo, bada och fixa dem och mysa med frukt i soffan innan vi stoppar dem i säng. Sedan kan jag inte sticka under stol med att jag bara skulle vilja sitta i soffan med min Mr Right och ta ett glas vin, fast att det bara är tisdag... Men varför inte... Hugo äter inte på natten, men Mr Right går ju upp fyra så jag tror att han hellre vill dricka te eller kaffe, så det blr säkert så. Men att bara ha den här vuxentiden när BÅDA barnen sover, det är riktig vardagslyx det!

Jag hoppas hur som helst att ni får en underbar dag, trots det trista vädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0