Godmorgon underbara dag!

Ännu en strålande dag går vi till mötes!!! Solen strålar från en klarblå himmel och jag känner mig hur pigg som helst, redo för dagen helt enkelt!!!

Moa sov hos sina kusiner i natt, men gud så jag saknar henne... Det är inte klokt vad tomt det blir när man är helt ensam hemma. OK, Hugo är hemma, tack och lov verkar han betydligt bättre idag och var på ett strålande humör när han vaknade. Behövde bara hosta lite sedan låg vi bara och mös!!!! Natten var hur bra och skön som helst. Låg och slötittade på Melodifestivalen, inga kommentarer, är egentligen inte det minsta intresserad då jag tycker det blir för mycket med alla deltävlingar. Hugo åt och somnade strax efter åtta. Jag somnade som en stck strax efter tio. Så klart lilltussen behöver lite mat på natten fortfarande så vid två snuttade han lite i typ sömnen. Vi vaknade sedan vid halv åtta och hade den mysigaste morgonen ihop sedan han föddes. Lugnt och skönt. Nu har han tydligen bestämt sig för att sova igen... Bäst att passa på innan syrran kommer hem.

Men gud så jag saknar henne. Ska bli underbart att se henne men om jag har rätt så lär det inte dröja länge innan det är fel på något, men det tar jag så gärna idag. Konstigt hur det bara kan svänga, från att vara på äg att spy på allt till att sakna det:-)

Vi får väl se om det blir någon Plask och lek idag. Skulle gärna vilja vara ute, men det är Moas aktivitet så hon får bestämma.

Den sista delen och pusselbitan av vår lilla familj kommer också idag, tänk då är den komplett igen!!!

Jag tror verkligen att man behöver längta efter alla sina kära då och då för att verkligen uppskatta det man har och jag är verkligen lycklig i min familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0