Man och kvinna

Nu är halva familjen på Plask och Lek och jag har tre timmar för mig själv med Hugo. Plask och Lek är deras egen grej och båda verkar gilla det. Jag tycker det är urkul att vara med och hade gärna åkt, men ibland får man stå tillbaka för att de ska få far-dotter tid. Och Moa är verkligen pappas lilla flicka lika mycket som hon är min.

Såååå vad ska jag nu göra!? Mr Right tyckte jag skulle vila... Ha ha eller hur? Jag har massor att göra, men ska se till att ringa lite vänner först och främst. Och sedan förbereda middag, vika tvätt (bläh), kolla lite på nätet, maila viktiga saker och kanske ta en kaffe till... Vila i ryggläge vad är det för en tvåbarnsmorsa?! Jag lovar att Mr Right skulle ta tillfället i akt och slängt sig raklång på rygg i soffan så fort dörren stängdes. Jag skulle med vilja kunna göra det, men kan inte riktigt tillåta mig själv det innan allt annat är fixat... Varför!?

Jo jag är kvinna och han är man och även om jag inte behöver göra allt så fort det finns tid så tar jag på mig det ändå. Något att jobba på kanske... Men jag är sådan och kommer alltid att vara det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0