Ny dag, nya tag

Oj shit vilken värk jag har i kroppen, jag orkar inte ens träna... Borde göra ett försök, men vete17 om det ens skulle vara lönt...

Jag ser hellre fram mot lunchen med min kollega idag! Åhhh, så kul och gott det ska bli. Synd att jag åt frukost precis, lär ju inte vara så hungrig då kanske... Men sällskapet väger upp allt!

Annars så ska det bakas i helgen. Firar födelsedag på söndag och kom fram till at jag är så less på fika att jag inte ens orkar angagera mig så mycket. Men i alla fall så blir det BULLAR. Ska göra massor så att folk kan frossa i fyra olika sorter. Jag verkligen älskar bullar. Det är något jag aldrig skulle kunna få nog av.

Ikväll kommer Moas kusin och ska sova över. Vi får se vad det blir för mat, funderar på pizza eller kina, allt för att slippa laga mat. De röjer rätt bra, men har också väldigt kul.

Imorgon blir det i alla fall spinning på morgonen med en vän, kommer dö men det är det värt! Sedan en annan vän som kommer för att ses. Ok, säkert fika... Roligast av allt är att hon gift sig. Helt utan vår vetskap. Så kan man väl inte göra!? Jag vill ju gå på bröllop och framför allt festen. Bröllop är helt underbara. Alla är glada och positiva. Får kanske övertala henne att i alla fall ordna en fest för oss... Ha ha! Kanske tanken var att slippa det!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0