God förmiddag kära läsare!

Hoppas ni sovit gott! Det har inte jag. Vaknade först av en förbenande värk i hela kroppen. I med lite piller och tänkte somna om. Stördes av Hugos bökande så vid tre tog jag över honom bredvid mig och han sov som en stock upptryckt i min armhåla... Säkert jättemysigt:-) Jag tyckte det i alla fall ♥. Jag tror det är dags att flytta över honom till eget rum... men jag har nog lite separationsångest över det... Min lilla plutt får ju inte växa så fort ju... Annat var det med Moa. Där var nästa steg redan i tanken innan det föregående typ. Hur som helst så är hon ute, har varit det sedan nio... Och Hugo har sovit sedan nio. Lite konstigt, han brukar inte sova så länge på förmiddagen så jag blev lite paff. Hallå, vad ska man göra med all tid helt plötsligt? På något sätt planerar jag i huvudet ungefär vad jag ska hinna den 1 1/2 timma han brukar sova, men nu, över 3 timmar... Så det har blivit lite srykande av kläder till dopet, vattning av blommor, tagit fram kläder till att jag ska åka och jobba, fixat naglar, skrivit lista inför kvällens handling och morgonens att göra innan dopet, läst tidningen och druckit en kaffe latte i lugn och ro!!! Snacka om effektiv!!!

 

Snart kommer MrRight hem och då är det dags för mig att bege mig till jobbet. Blandade känslor inför en fredag eftermiddag, lättare att komma iväg en lördag på morgonen... men det ska ändå bli kul. Efter jobbet blir det som sagt handling tills imorgon och sedan raka spåret till simhallen för kvällens pass. Hem och kanske ta ett glas vin, vore ju en perfekt avslutning denna härliga dag...:-)

Vet inte om jag pallar träningen ikväll, tror jag fått en muskelbristning i låret. Halkade i diket igår och kände hur det liksom brast, som ett blixtlås, i låret. Gör megaont när jag rör benet, men inte annars så jag får väl testa, men jag ger inte upp i första taget och brukar pina mig ganska länge innan något är bevisat för mig.

Igår när barnen somnat vid halv åtta tog jag tag i skurtrasan så nu är huset skinande rent. Det går ju ganska snabbt när man får göra det i lugn och ro utan att en 4-åring ska hjälpa till och samtidigt dra fram allt!

Åhhh, som ni ser är min dag fullspeckad, det finns dock en sak jag verkligen vill hinna med. En underbar tjej som just nu inte mår så bra skulle jag vilja hinna ge en bölomma eller så, liksom något mer än bara min tanke. En blomma om än så liten, kan faktiskt pigga upp en del. Blommor är för min del förknippat med glädje och om jag bara kan skänka om än så lite till henne så vill jag verkligen det. Jag ska göra allt för att hinna med det, men under tiden så finns mina tankar där!

Nu har min skrutt vaknat!!! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

TACK snälla Johanna för din enorma omtanke, blomman bringar mig glädje, tack så jätte mycket för det!!!



Hoppas det går bra på dopet idag!!!

Många KRAMAR till dig!!!

2010-05-22 @ 11:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0