Inte sant!

OBS!!! INGET POSITIVT INLÄGG....

Fy sjutton vad arg och bitter jag är idag. Sjuk igen. Trots proppad med penicillin så värker halsen och huvudet samt febern är betydligt högre än vad jag vill... Kul. Jävla kul liv alltså.

FFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN

Jag som sett fram mot denna helgen enormt mycket, länge, och trodde att jag skulle bli frisk nu när hela lilla familjen äter penicillin. Vad har jag gjort för att förtjäna detta som bara går runt runt här?

 

Hugo är fortfarande gnällig och vaknar otaliga gånger per natt och skriker. Antar att med hans halsmandlar så gör det väl ont. det positiva är att Moa verkar frisk liksom Mr Right. Kanske jag aldrig får vila ordentligt så att jag har en chans att bli frisk...? Men vaddå, jag mådde ju bra häromdagen. Vad är felet?

Hhade tänkt ge mig ut på gallej i helgen, men vet inte om det ser så ljust ut just nu för min del. Och antar att man inte kan lämna bort en sjuk krabat. Inte rätt mot honom och inte heller mot mamma och pappa. Så det är väl bara att ställa in igen då...

Gissa om jag är så arg, ledsen och besviken som man bara kan bli???

Dessutom är det tävling nästa helg. Det som kändes så bra i simningen är väl redan borta nu. Hur faen ska man kunna simma fort nu?

 

BESVIKELSEN ÄR STOTR ÖVER MYCKET JUST NU!!!

Tur är väl att jag har min underbara lilla familj!

 

Men lite mer galla så är den pissiga fibromyalgi inte nådig idag. Sov jag en timma i natt är det bra. Men å andra sidan, den värken är jag så van vid så det är bara att vara som en duracellkanin så hinner man inte känna efter... Jag vill ju partaja på lördag, ny klänning nya stövlar....

 

Ja ja, lugn och fin, vad kan man göra!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0