Härliga stund

Nu sover Hugo och lugnet har intagit mitt hus en stund. Vi vaknade med ett ryck imorse, kvart över åtta, och den lilla mannen sov fortfarande... Han somnade sju igår och jag har inte hört ett ljud på hela natten. Konstigt, ändå kände jag mig trött när jag vaknade. Det var första natten på mycket mycket länge som jag verkligen sovit hela natten utan att störas av den förgrymmade värken. Men ändå är jag alltså trött... Konstigt. Kan tänka mig att det var träningen igår som gjorde min kropp sådär behagligt varm och skön samt attdet varit ett så underbart väder ett par dagar nu, och det, det gillar min kropp. Mjölkkänningen är också borta, kaffet som jag längtade så efetr igår har jag nu intagit och tänkte väl försöka mig på att plugga lite medans han sover. Jag verkligen njuter av tystheten eller att bara få lyssna på radion utan att han är där och rattar ideligen...

Efter att vi lämpat av Moa på dagis åkte vi för att fixa iordning lite saker till påskäggen. I år blir det välbehövliga Foppatofflor till både Moa och Hugo. Kul påskpresent va!? Fast jag tror faktiskt att Moa blir strålande glad, eller jag vet att hon blir det, och godis får hon ju av alla andra. Lite av oss i ett eget ägg tillsammans med sådana där "märken" som man trycker fast i hålen på Foppatofflorna... Det kommer bli kanon att ha i Turkiet!!!



Hugo stackarn får i alla fall inget godis, men han är säkert lika glad för det och kan bara gissa att han kommer använda själva ägget som en boll...

Igår letade jag överallt efter mina converse, en glad kille hade bäddat ner dem i dockvagnen och körde fullt race ute på tomten... Den ungen:-)

I eftermiddag blir det simträning, megapass ryktas det om. Långt och segt kommer det bli, men längtar riktigt efter att få simma lite nu. Annars blir dagen lugn, hade tänkt dra till Öppna Förskolan, men inser att jag nog inte hinner, det beror på när Hugo vaknar.

 

Lite mer kaffe kanske, ja tack!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0