Dags!?

Kanske dags för en liten uppdatering!? Ska jag vara ärlig så har jag just nu inte så stor lust att dela med mig av diverse saker. Jag vet att ni är en del som kikar in, ganska många faktiskt, men just nu känns det som att det enda och jag menar verkligen enda, ni skulle få läsa om är värk och elände... Tvingar mig själv att träna för att mota bort det värsta, men det är väl med nöd och näppe jag håller mig upprätt. Och som jag skrivit förr, tur att jag har barn, annars hade det varit alltför frestande att dra täcket över huvudet och aldrig mer stiga upp. Även om jag vet att det hela bara blir värre av det. Därför blev det en löprunda imorse för att liksom ta bort udden avd et hela så att denna dag skulle löpa relarivt ok.

Nog om det.

Helgen har annars varit lugn och bra. Mysig middag med bästa vänner i fredags, och gott var det! Synd att det spöregnade. Lördagen började med ett simpass för att dra vidare på jobb. Sedan mysfika i mjukiskläder och bara latkväll.

Eftermiddagen har idag spenderats hos goda vänner med fika och bus för barnen. Tack för det goda brödet och receptet, här ska bakas! Sedan vidare på en utsökt grillmiddag hos ma&pa! Tack tack tack alla för idag.

Nu ska jag döa ner mig i soffan och bara vara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0