Inskolning

Oj oj oj! Jag säger bara det OJ! Jag vågar knappt säga det men efter två dagar på fritids (3 timmar sammanlagt) så ÄLSKAR Moa fristids och efter en timma på dagis så stortrivs Hugo! Han knallade så fint in efter att ha städat undna alla skor och stövlar i hallen. Precis som hans syster gjorde första dagen där:-) jag tror till och med att de har samma krok! Sedan gick han in och blev alldeles lyrisk av att få leka med alla saker som han inte haft tillåtelse eller tid till att leka med förr. Han har ju varit med vid lämning och hämtning, dock på storsidan, men detta sörrni var grejer det! Fick rita lite och plockade så fint undan alla pennor efter sig. Degade och åkte rutschkana, och såklart lekte med alla bilar han såg.

Nu var ju jag i och för sig med hela tiden, men det ser ut som att det kommer gå galant. Imorgon får han äta och sova där med. Intressant ska det bli om han nu lyckas somna på en madrass på golvet... Tänk om han kör ett sovmarathon på cirka fyra timmar... Ha ha, det skulle väl personalen gilla kan jag tro:-).

Innan vi åkte hem kramade han ALLA barn som var inne i tur och ordning och jag tror att XXX kommer bli hans favoritfröken. En underbar person, så borde all förskolepersonal vara!Som ni kan läsa är jag ganska nöjd över dagen. Har nu hunnit med att beställa lite kurslitteratur. Nej, inte billigt det inte. Har beställt huvudlitteraturen som kommer att behövas under hela kursen sedan tänkte jag låna resten på biblioteket. Men ändå, nästan 3000:- fattigare. Kanske kan jag få det beviljat att facket går in och täcker det! det borde funka med de ämnen jag läser, ska testa i alla fall och det känns som 3000 spänn kan jag göra något annat kul för!För övrigt verkar det mesta vara klart med allt som hängde över mig. Inskolningen flyter som sagt på, böcker beställda, inloggning till alla kurser har jag och datum osv vet jag. Jobbdagar inplanerade och träningen drar igång på allvar nästa vecka. (Även om jag just nu inte alls är motiverad haha). Barnvakt fixad till sensommarens alla fester och partaj.Livet känns bra lätt just nu. Förutom värken. Men den blir jag aldrig av med. Några läkarbesök inbokade, först och främst för ryggen, som ingen hittills har kunnat tala om varför den gör så förbenat ont. Bättre har det inte heller blivit. Råd som ändra din träning, mer styrketräning, men skulle inte tro att jag lägger mig och gör situps eller rygglyft då det gör så ont. Har i alla fall fått tid till en ryggspecialist som jag lyckats få tag på, på Sofiahemmet. Vet inte, men just nu känns det värt att anlita den privata sjukvården. På en vårdcentral är de så allmänna, de kan säkert massor, men jag har fått för mig att de ibland inte kan vissa saker på djupet. Och jag tänker inte låta det vara. Vill gärna ha en väl fungerande rygg även om några år. Förhoppningsvis bättre än vad den är idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0