Underbara fredag

Då har fredagsmyset smugit sig på efter en mysig dag med lillprinsen alldeles ensam! Fredagsmyset börjar i och med att Mr Right kliver innanför dörren och vi fikar hela lilla familjen tillsammans. Ett avslut på veckan liksom. Trots att Hugo kanske inte är 100 så har han ingen feber och inte alls lika gnällig eller hostig som igår.

Släppte av Moa vid skolbussen imorse och drog mig in mot Täby Centrum med ett stopp på Mr Rights jobb. Gissa om det var himmelriket för Hugo!? Maskiner, byggare,, ställningar och buller om vartannat... Ögonen lös verkligen på denna lilla varelse!

Styrde som sagt vidare mot lite shopping som började med en fika i väntan på att affärerna som stod på schemat skulle öppna. Kaffe till mamman och banan till gossen... Kanske inte uppskattades att trava omkring i affärer lika mycket av den mindre människan som av den större, dvs mig... Hittade i alla fall lite smått och gott.

Nu blir det lite utelek så får vi se hur hostan utvecklar sig. Grillning och träning efter det för mig innan jag ska gosa ner mig i soffan. Träning och partaj imorgon och antar att vi kommer vara döda på söndag...

Trevlig fredag på er!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0