Tack för allt!

♥ Hugo tackar så jättemycket för alla fina presenter han fick idag♥

Ni hade verkligen inte behövt köpa någonting, men hur som helst, tusen tack, och han blev glad för alla nya fina saker! Perfekt att rensa lite, ut med det gamla, inte med det nya! Och som alla säkert såg, han älskar bilar!!!

 

Faktiskt väldigt roligt, Hugo hade typ en enda bil innan jul. Den lekte han jämt med och körde omkring med osv. Samma bil hade Moa när hon var liten, men den har hon knappt ägnat en enda minut åt (totalt och helt seriöst på fem år!!!). Istället har hon lekt med sina dockor dag ut och dag in. Så rent teoretiskt borde Hugo ÄLSKA dockor eftersom han sett dem hela tiden. Men nej, han petar lite i ögat på dem och slänger iväg dem. Välter dockvagnen och sätter sig och snurrar på hjulet samtidigt som han låter som en bil...

Kan det möjligtvis vara så att det är ett tecken på vad män och kvinnor intresserar sig för!?

Däremot så har min lilla lilla stora kille blivit så kramig! Finns det något bättre när han kommer knatandes rakt emot en med armarna rakt ut och ger en världens goaste kram och lägger huvudet på axeln!? Mitt mamma hjärta smälter!

♥ Det är kärlek av äkta vara det ♥

 

Jag kan dock inte säga att det var kärlek idag när han bet mig i armen... Har aldrig hänt förrut och jag vet inte varför han gjorde det. Han var glad, om än trött, men världens bett. Jag hoppas verkligen att det var en engångsföreteelse och att det gjordes av misstag. Resultatet är ett stort röd-blått bett av storlek L...

Och varför bits vissa barn!? Det skulle jag vilja veta mer om. Var kommer det beteendet ifrån? Ett sätt att försvara sig och kanske enkelt att ta till om man inte kan hävda sig verbalt samtidigt som det får en väldans effekt eftersom det gör ont på personen som hamnar mellan tandraderna... Kanske en fråga för BVC imorgon då vi ska dit på 1-års kontroll. Spruta och se om han passerar utan anmärkning.

Nej, nog med dravell nu. Nu blir det tjocka boken och kanske en tidning innan så man slipper öppna boken och till att ge Moa en puss ipannan innan jag släcker hennes lampa (och ja, hon sover, sedan två och en halv timma tillbaka, men jag pussar henne i pannan varje kväll innan jag kryper ner i min säng!).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0