Junibacken

Igår tog vi en liten (?) tur till Junibacken, jag och kidsen. Hade lite ångest över hur jag skulle lösa det hela med Hugo och hans sömn. Man får inte ha vagnen där inne så det blir ju lite knepigt. Och alltid slits jag mellan Moas vilja och önskemål och det jag vet egentligen är bäst för Hugo... Men igår var det Moas tur att gå först och hon ville ju så gärna dit! Ja ja, det blir som det blir tänkte jag.

Trodde hur som helst att lilltussen skulle sova på bussen in, men icke. Himlans bra alltså. Väl där tyckte han att det var superkul och var inte det minsta gnällig på hela dagen. Han slocknade dock som en stock så fort vi kom ut och jag lade honom i vagnen vid tvåtiden. Så det var en mycket lyckad dag!!!

Dessutom har busen börjat knata omkring. Helt plöysligt inne på Junibacken av bara ivern och farten att få se och röra allting där!

Vilken underbar känsla att han kunde gå bredvid mig och hålla mig i handen. Jag slapp bära honom!!! Jag tror bestämt att han börjar bli stor nu!



Ha ha, hade napphållaren fäst i min ficka på tröjan om det skulle vara så att han behövde den. Jag satt ner och han kom från sidan och stod och sög på nappen en stund innan han knatade vidare... Ha ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0