Morning!

Ännu en ny dag och nya tag! Idag blev vi väckta redan kvart i sju av vår Älskade lilla tuss. Han hade kissat genom HELA blöjan (antar att det hade med besöket i badhuset igår kväll att göra och den stora mängd vatten han fick i sig...). Så det var bara att pallra sig upp, byta och ta morgon. Men varför just idag!? När vi inte behöver gå upp. Han som alltid sover till efter åtta. Idag ska inte Mr Right jobba och Moa inte till dagis, så det kändes ju ganska typiskt. 

Fast ärligt, lite mysigt tycker jag eftersom det är sällan jag är uppe så dags nu för tiden. Dock blev han trött igen, sover nu som en stock, med resterande familjemedlemmar vakna. Ganska skönt det där, att bara kunna skita i allt runt omkring:-)

Annars då, jo, besök hos farbror doktorn idag. Ska lämna Hugo hos mamam och pappa och Moa får följa med så får vi lite egen mystid. Tänker inte ta med Hugo till den läkaren en gång till. Om ni minns så gick ju inte det så bra sist då han rev HELA rummet... På hemvägen blir det lite shopping med Moa. Tänk om bara drygt en vecka fyller Hugo 1 år. Vilket fantastiskt år det har varit (bortsett från den vedervärdiga värken).

Moa har blivit så stor, duktig på allt, lärt sig simma och hålle rpå att lära sig läsa (ja jag vet, fel ordning, men va fan...). Hugo har utvecklats enormt mycket. Gått igenom alla stadier man "ska" gå igenom under sitt första levnadsår. Och allt gör han med glimten i ögat.

Jag då, och Mr Right!? Har vi utvecklats något? Jodå, det rullar på och jag Älskar honom mest i hela världen! Och en gång sa en vän till mig att då  man får sitt andra barn då känner man sig verkligen som en hel familj, och ja, det stämmer. Det känns som vi är fulländade nu... Helt perfekt alltså.

Hus, 2 underbara barn, bil, jobb, ekonomi och en massa kärlek, så vi ska inte klaga!




Jag Älskar verkligen min familj, allt är så perfekt utom denna förbaskade värk. Men vad jag förstår så är det enda rätta att lära sig leva med den... Ska det vara så!? Jävligt lätt, eller inte. Men man har ju två val, leva med det och göra det bästa av situationen eller lägga sig ner och dö, jag väljer att leva här och nu med min familj!

 

Ha en underbar dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0