Morning

Tänk att ytterliggare en dag få vakna upp till strålande sol och en alldeles underbart blå himmel! Är inte det sommar så säg!?

Igår hade vi en riktigt effektiv dag här hemma. Började dagen med bullbak, tidigt eftersom jag inte kunde sova. Ganska skönt att få fixa lite i lugn och ro. De andra sjusovarna kom upp vid nio-tiden. Helt perfekt.  Sedan var vi ute större delen av dagen och fixade med poolen som ska fyllas med vatten, men än återstår lite pooltvätt.

Rensade i grönsakslandet och ska ta itu med vårt yttepyttelilla hallonland idag. Var också och köpte lite blommor och kryddor som jag och Moa planterade igår kväll. Där emellan hann vi med lite besök av goda vänner.

En perfekt söndag med andra ord.

Enda orosmolnet är min lilla Hugo som haft nästan 40 graders feber sedan i söndagskväll. Han har varit alldeles utslagen (lite skönt efetrsom han i alla fall sitter still mer än två sekunder). Stackars liten alldeles het och matt. Men han dricker en massa och får glass i stora lass så jag antar attd et inte är så farligt. Bara febern kan ta och släppa så.

 

Nej, nu är han ledsen så nu ska vi ta tag i dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0