Spontanshopping

Alltid lika kul, eller vad säger ni!? Vädret var mulet och grått när vi vaknade så jag fick för mig att packa in två ivriga barn (trodde säkert attd et var dags att åka och bada igen....) i bilen och drog till Täby Centrum för att spendera lite pengar... igen. Ringde en kompis som inte hade något planerat och vips hade vi en bokad dag med trevligheter!!! Sån´t gillas!

Blev lite shopping av bland annat bikini, linne och klänning samt trevlig fikalunch. Tyvärr gick klockan alldeles för fort och vips var vi på väg hem igen. Fick Hugo att somna en stund nu (tror jag) och jag fick min dagliga dos av kaffe och bulle. Snart dags att börja med middagen för att sedan dra vidare till en kompis och hennes barn efter maten. Mr Right ska bort ikväll så jag hoppas på en skön kväll i soffan med lite godis och förhoppningsvis finns det något att vila ögonen på på Tv:n.

Kanske bjuds det på lite bilder av shoppingen senare, den som kikar in får se...

Och förresten, jag verkligen njuter av att bara vara mamamledig just nu och inte ha pluggandet hängande över mig. Shit, det är ju så här det ska vara. Dessutom tittar solen fram nu och vi har även köpt jordgubbar... Det går verkligen ingen nöd på mig kan jag lova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0